Taimi Focus Blend 30g

29,95

 • Mieltä ja aivotoimintaa tukeva
 • Parantaa keskittymiskykyä ja muistia
 • Kotimainen, vegaaninen, soijaton, maidoton

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

GMO-vapaa
Maidoton
Vegaaninen

Tuotekuvaus

Mielen ja aivotoiminnan tueksi

Taimi Focus Blend on mieltä ja aivotoimintaa tukeva ravintolisä, joka parantaa keskittymistä ja muistia sekä tukee aivojen terveyttä.

Käytä akuutisti keskittymiskyvyn ja muistin tehostamiseen tai pitkäaikaisesti aivojen terveyden tukemiseen.

Taimi Focus Blend sisältää kaikki välttämättömät B-vitamiinit, tehden siitä kokonaisvaltaisen B-complex -lisäravinteen. Toisin kuin muut B-vitamiinilisät, Focus Blend sisältää yhteensä 17 ainesosaa sinun aivojesi tueksi, tehden siitä mahdollisesti maailman kokonaisvaltaisimman B-vitamiinilisän ja samalla aivojen terveyttä tukevan tuotteen.

 • Mieltä ja aivotoimintaa tukeva
 • Parantaa keskittymiskykyä ja muistia
 • Tukee aivojen terveyttä
 • Korvaa B-vitamiinilisät
 • Yhteensä 17 ainesosaa aivojen tueksi
 • Helppokäyttöinen

Helppoa ja kätevää

Käyttö: Lisää 1-2 annosta kahvin tai teen joukkoon 10 minuuttia ennen keskittymistä vaativaa aivotyötä.

Taimi-tuoteperheen tuotteet sopivat käytettäväksi samanaikaisesti: Immunity Blend aamulla, Focus Blend päivällä ja Sleep Blend illalla.

Taimi Focus Blend on myös kokonaisvaltainen B-vitamiinilisä. Voit jättää muut B-vitamiinit kaupan hyllylle, säästää rahaa ja tukea aivojasi.

Taimi Focus Blend sisältää vain laadukkaita ja hyvin imeytyviä muotoja vitamiineista, mineraaleista, aminohapoista sekä adaptogeenisista yrteistä.

Taimilla on yksinkertainen tavoite: tuottaa maailman laadukkaimmat, käytännölliset ja tehokkaat ravintolisät sinun hyvinvointisi tueksi.

 • 30 annosta
 • Vegaaninen
 • Gluteeniton
 • Sokeriton
 • Maidoton
 • Soijaton
 • GMO-vapaa
 • Kotimainen

Mikä ihmeen mikrokapselointi?

Mikrokapselointi suojaa herkkiä ainesosia ympäristötekijöiltä, kuten hapettumiselta ja vatsahapoilta, sekä parantaa ainesosien imeytyvyyttä. Mikrokapselointi on menetelmä, jossa aktiiviset ainesosat peitetään pienellä suojakerroksella. Se muuttaa tuotteen jauhemaiseksi, mutta se koostuu itse asiassa lukuisista mikroskooppisista kapseleista.

Parantaa hyötysuhdetta: Monet lisäravinteet ovat hauraita ja voivat hajota mahalaukussa. Mikrokapselointi kuljettaa ainesosat suoraan ohutsuoleen, missä ne imeytyvät parhaiten ja saat enemmän hyötyä tuotteista.

Parempi maku: Monet lisäravinteet maistuvat kitkeriltä. Mikrokapselointi peittää tämän maun, joten voit lisätä tuotteen ruokaan tai juomaan ilman epämiellyttävää makua.

Suojaa ympäristöltä: Ulkoiset tekijät, kuten lämpö, valo ja happi, voivat heikentää ainesosien tehoa. Mikrokapselointi suojaa niitä ja pitää ne tehokkaina pidempään. Voit jopa lisätä tuotteen kuumaan juomaan huoletta.

Helppokäyttöisyys: Mikrokapseloidut tuotteet voi sekoittaa ruokaan tai juomaan, mikä on erityisen käytännöllistä lapsille ja niille, jotka eivät pidä kapseleiden nielaisemisesta.

Säädettävä annostus: Mikrokapseloitu jauhe on helppo annostella tarpeesi mukaan. Ei tarvetta niellä useita kapseleita – voit vain lisätä teelusikallisen Taimin tuotetta ruokaasi.

Huomaa, että vaikka mikrokapselointi neutraloi makua, se ei tee tuotteista täysin mauttomia. Focus Blendissä on vahva maku, mutta se sekoittuu hyvin voimakkaan makuisiin juomiin tai ruokiin.

B1-vitamiini (Tiamiini), B2-vitamiini (Riboflaviini), B3-vitamiini (Nikotiiniamidi), B5-vitamiini (Kalsiumpantotenaatti), B6-vitamiini (Pyridoksaali-5-fosfaatti), B9-vitamiini (Quatrefolic /6S)-5-metyylitetrahydrofoolihappo), B12-vitamiini (Metyylikobalamiini, Adenosyylikobalamiini), Siiliorakassieniuute (Hericium erinaceus), Citikoliini, L-teaniini, Ashwagandhajuuriuute (KSM-66 Ashwagandha), Bacopalehtiuute (Bacopa monnieri), Ginkgolehtiuute (Ginkgo biloba), Yerba Mate lehtiuute (Ilex paraguariensis), N-asetyyli-L-tyrosiini, Asetyyli-L-karnitiini, Mikrokapselointi (arabikumi, alginaatti).

Lisää 0,5-2 teelusikallista valitsemasi ruoan tai juoman joukkoon. Sopii käytettäväksi yhdessä Focus Blendin ja Sleep Blendin kanssa.

Käytä 0,5 teelusikallista päivittäin vahvan vastustuskyvyn tueksi. Jos olet tulossa tai olet jo sairastunut, voit nostaa annoskokoa 2-4 annokseen (1-2 teelusikalliseen) kunnes sairastuminen menee ohi.

Immunity Blendissä on ominaismaku, joka peittyy hyvin varsinkin ruokien joukkoon. Esimerkiksi lapsille on helppo antaa Immunity Blendiä aamupalan tai illallisen yhteydessä, sillä ruoan joukosta tuotetta ei juuri huomaa.

Annostele teelusikalla juuri sinulle sopiva määrä. Säästät luontoa ja saat juuri sen verran mitä tarvitset.

Ei sovi raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Taimi-tuoteperheen tuotteet sopivat käytettäväksi samanaikaisesti: Immunity Blend aamulla, Focus Blend päivällä ja Sleep Blend illalla.

 

Ravintoaineet / vuorokausiannos (1 mg)
B1-vitamiini, 8,2 mg (755 %*)
B2-vitamiini, 3,3 mg (235 %*)
B3-vitamiini, 14,9 mg (93 %*)
B5-vitamiini, 21,4 mg (356 %*)
B9-vitamiini, 109 mikrog
B12-vitamiini, 230 mikrog (9182 %*)
Siiliorakassieniuute, 187 mg
Citikoliini, 136 mg
L-teaniini, 73 mg
Ashwagandhajuuriuute, 54 mg
Bacopalehtiuute, 51 mg
Ginkgolehtiuute, 44 mg
Yerba Mate lehtiuute, 44 mg
N-asetyyli-L-tyrosiini, 39 mg
Asetyyli-L-karnitiini, 37 mg

*RV = Ravintoaineiden Vertailuarvosta

Valmistusmaa SuomiYksikkö kgYksikköhinta 865Paino 0.177kg

Näitä et ainakaan löydä

eläinperäisiä ainesosia

gluteenia

GMO-ainesosia

maitoa

soijaa

sokeria

Arvioi tuote “Taimi Focus Blend 30g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saattaisit pitää myös

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Suosittelemme, että nautit Focus Blendiä 10-15 minuuttia ennen vaativaa työ- tai opiskelurupeamaa, tai kun haluat saada “extrafokusta” päivääsi.

Tuotetta voi käyttää päivittäin tukemaan mieltä ja aivoja, samalla turvaten välttämättömien B-vitamiinien saanti tai tarvittaessa, kun haluat tukea aivotyöskentelyä.

Focus Blend kannattaa sekoittaa esimerkiksi kahvin, teen tai kaakaon joukkoon. Myös ruoan joukkoon jauheen voi sekoittaa, mutta ruoka alkaa usein väsyttämään, joten sitä ei yleensä kannata syödä juuri ennen intensiivistä fokusta vaativia tehtäviä.

Tuote alkaa vaikuttamaan 10-20 minuutin sisällä sen nauttimisesta. Vaikutus on varsin mieto ja usein sen huomaakin vasta jälkeenpäin kun tehtävät on tehty vahvan keskittymisen seurauksena.

Tuotteessa on hiukan “yrttinen” maku vaikka mikrokapselointi suurimman osan siitä peittää. Ruoka, mehu, kahvi, tee yms. kuitenkin peittävät maun lähes kokonaan, jolloin tuotteen nauttiminen on varsin vaivatonta.

Usein 1 annos riittäää, mutta 2 annosta tai 1/2 annos voi olla sinulle parempi. Olemme kaikki erilaisia, eli testaa itse mikä sopii sinulle.

Raskauden aikana emme suosittele tuotteen käyttöä, sillä osa ainesosista voi aiheuttaa keskenmenoa.

Imetyksen aikana ainesosien ei tiedetä aiheuttavan ongelmia, mutta suosittelemme kysymään omalta terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaiselta ennen tuotteiden käyttöä.

Mikrokapselointi on prosessi, jossa aktiiviset ainesosat (vitamiinit, mineraalit, aminohapot sekä yrtti- ja sieniuutteet) “koteloidaan” yhtenäiseen kuoreen. Kuori on tehty arabikumista ja alginaateista (merilevä). Mikrokapselointi suojaa aktiivisia -ja usein herkkiä- ainesosia ympäristöllisiltä vaikutuksilta, joita ovat esimerkiksi lämpö, ilma (hapettuminen), hapokkuus (vatsahapot), jne. Mikrokapseloidut tuotteemme vapauttavat aktiiviset ainesosat ohutsuolessa, jossa ne imeytyvät optimaalisesti. Tämän vuoksi tuotteemme ovat jauhemuodossa ja voidaan lisätä kaikkiin ruokiin ja juomiin (niin kylmiin kuin kuumiinkin).

Kyllä voi. Yhdessä annoksessa Focus Blendiä on pieni määrä kofeiinia (1/10 kahvikupillisesta). 50kg lapselle voi antaa yhden kokonaisen annoksen. Sitä kevyempien kanssa kannattaa annostus suhteuttaa painoon.

Esimerkiksi 25kg lapselle noin 1/2 annosta ja 40kg lapselle noin 4/5 annosta.

Tiesitkö tämän brändistä?

Kotimaiset Taimi tuotteet tarjoavat tehokkaan ja yksinkertaisen vaihtoehdon tavallisille lisäravinteille. Tuotteet on suunniteltu toiminnallisuuden näkökulmasta, joten valitset vain haluamasi funktion ja voit olla huoleti, sillä tuotteisiin on valittu sinne parhaat ravintoaineet haluamaasi ominaisuutta varten. Vegaaninen, sokeriton, lisäaineeton, allergeeniton ja GMO-vapaa.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Taimi Focus Blend 30g

29,95

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.