Homeopatia on luontainen, hellävarainen ja tehokas lääkintäjärjestelmä, jonka tarkoitus on stimuloida elimistön omaa immuunijärjestelmää ja sen parantavaa kykyä. Kehoa siis kannustetaan omiin korjaaviin toimenpiteisiin.

Laadukkaat homeopaattiset tuotteet PUR-kaupasta

PUR Hyvinvointikauppa on pioneeri homeopatian alalla ja tiimimme osaavat homeopaatit omaavat vankan kokemuksen alalta ja suhtautuvat siihen suurella intohimolla. Valikoimastamme löydät laadukkaita Helioksen ja DCG Nordicin valmisteita sekä DR. Reckeweg Bensheimin yhdistelmävalmisteita.

Mitä homeopatia on ja mihin se auttaa?

Homeopatian on kehittänyt saksalainen lääkäri ja tiedemies Samuel Hahnemann (1743-1843), turhauduttuaan aikansa lääketieteeseen. Kielellisesti lahjakas Hahnemann luki ja käänsi merkittävän määrän lääketieteellistä kirjallisuutta saksaksi. Pitkäaikaisten opintojen, käytännön tutkimusten sekä kokeilujen avulla Hahnemann kehitti lääkärikollegoidensa kanssa toimivan lääketieteellisen menetelmän, jolle hän antoi nimen homeopatia.

Homeopatialla voidaan auttaa elimistöä kokonaisvaltaisesti monenlaisissa terveydellisissä haasteissa niin aikuisilla kuin lapsilla. Hoidon kohteena voivat olla esimerkiksi hormonaaliset vaivat, allergiat, iho-oireet, unettomuus, flunssa, stressi sekä erilaiset tunne-elämän haasteet. Lääkehoito perustuu samankaltaisuuden periaatteeseen, jonka mukaan aineet, jotka voivat terveessä ihmisessä aiheuttaa sairauden oireita, voivat homeopaattisina lääkkeinä parantaa vastaavia oireita sairaassa ihmisessä. Hoito on aina yksilöllistä, sillä jokainen ihminen oirehtii omalla yksilöllisellä tavallaan.

Homeopaattisten valmisteiden käyttö

Ensisijaisesti homeopaattiset valmisteet annostellaan hoitavan homeopaatin ohjeistuksen mukaan. Valmisteita löytyy rakeina, tabletteina, liuoksena tai jopa jauheena. Pääsääntöisesti rakeet tiputetaan suoraan kielen alle ja niiden annetaan sulaa suussa. Valmisteisiin ei tule mielellään koskea käsin ja ne otetaan erillään aterioista, hampaiden pesusta sekä voimakkaista juomista. Nestemäiset yhdistelmävalmisteet nautitaan veteen sekoitettuna.

Mikäli kaipaat apua homeopaattiseen tuoteneuvontaan, varaa aika ilmaiseen videokonsultaatioon. PUR Hyvinvointikaupalla jo kolmatta vuosikymmentä työskentelevä homeopaattimme Filippa auttaa sinua mielellään!

Lue lisää homeopatiasta aloittelijan oppaasta

Yhteensä 827 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi