FLASKA on vesipullo, johon kaikki rakastuvat. Sen ulkomuoto on ensimmäinen asia, johon kiinnität huomiosi. Kaunis, erilainen, puhutteleva, persoonallinen. Tämä pullo ei ole mikään tusinatuote, vaan osa sinun terveellistä identiteettiäsi!

Flaskasta juotu vesi maistuu paremmalta. Tämän asian ovat todenneet tuhannet käyttäjät. Veden strukturointi saattaa kuulostaa monimutkaiselle, mutta asian toteaminen käytännössä on helppoa.
Hyvää vettä, jota tekee mieli juoda! Maailman kauneimmista pulloista, olkaa hyvät!

Ajatus veden strukturointiin tuli mansikanviljelyssä saatujen käytännön kokemusten kautta. Viljelijät huomasivat, että strukturoidulla vedellä kastellut mansikat olivat huomattavasti parempilaatuisia kuin tavallisella vesijohtovedellä kastellut verrokit. Tutkiessaan mikä sai vedessä niin merkittäviä muutoksia aikaan, lhe löysivä tietoa Viktor Schaubergeristä ja hänen tutkimuksistaan, joissa hän oli huomannut, että veteen kätkeytyy eräitä epätavallisia ominaisuuksia. Siksi Flaska lasipulloja alettiin käsitellä TPS-menetelmällä, joka kyllästää lasimassan sisältämän piioksidin erilaisilla luonnossa esiintyvillä värähtelyillä. Tämä värähtely vaikuttaa pullossa olevaan veteen. Pulloissa veden värähtely muuttuu jälleen lähemmäs luonnossa esiintyvän veden värähtelyä. Prosessia kutsutaan veden strukturoimiseksi.

Näytetään tulokset (18 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi