Hyvä suuhygienia pitää suun terveenä ja vaikuttaa tätä kautta myös kokonaisvaltaiseen terveyteen. Täältä löydät valikoiman luonnollisia hammasharjoja, hammastahnoja, kielenkaapimia ja muita suuhygienian ylläpitoon liittyviä tuotteita.

Suun terveys vaikuttaa myös yleisterveyteen

Päivittäinen hampaiden harjaus on tärkeää, mutta suuhygieniasta tulisi pitää huolta muutenkin, kuin hampaiden osalta. Erilaiset suun sairaudet voivat lisätä riskiä muille kehon sairauksille. Suuhygieniasta huolehtiminen auttaa pitämään myös hengityksesi raikkaana.

Miten huolehtia suuhygieniasta mahdollisimman hyvin?

Meiltä löydät valikoiman luonnollisia tuotteita suuterveyden ylläpitoon ja hoitoon. Tutustu laajaan valikoimaan hammastahnoja, joista löydät esimerkiksi valkaisevat, fluorittomat, ayurvediset ja vegaaniset vaihtoehdot.  Meiltä saat myös ekologiset ja tyylikkäät hammasharjat aikuisille ja lapsille!

Suuri osa suun bakteereista elää kielellä, hampaiden harjauksen lisäksi kannattaakin ottaa tavaksi kielenpuhdistaminen kielenkaapimen avulla. Muista puhdistaa myös hammasvälit lankaamalla ne säännöllisesti.

Kookosöljy on hyvä vaihtoehto oil pullingista eli öljypurskuttelusta kiinnostuneille. Öljypurskuttelu on ayurvedaan pohjautuva tapa hoitaa suuhygieniaa päivittäisellä öljyn purskuttelulla suussa. Sen uskotaan vaikuttavan niin hampaiden ulkonäköön kuin suun terveyteen positiivisesti auttamalla muun muassa pahanhajuisen hengityksen ja ientulehdusten ehkäisyssä.

Yhteensä 27 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi