Pharma Nord on Euroopan suurimpia ravintolisien ja rohdosvalmisteiden valmistajia. Yritys kehittää, valmistaa ja markkinoi tieteeseen pohjautuvia ravintolisiä, rohdosvalmisteita sekä lääkkeitä, jotka tunnetaan hyvästä biologisesta hyötyosuudesta, turvallisuudesta ja dokumentaatiosta. Pharma Nordin tutkimustietokanta sisältää yli 9000 julkaistua tutkimusta, sisältäen myös useat Pharma Nordin tuotteilla tehdyt tutkimukset. Tutkimustietokanta on tuotekehityksen kulmakivi.

Pharma Nordin perustivat kaksi nykyistä omistajaa Eli Wallin ja Sven Moesgaard vuonna 1981, jolloin he vakiinnuttivat brittiläisen seleenivalmisteen tuonnin.
Pharma Nordin perustavaa laatua oleva idea oli korvata nykyaikaisen ruokavalion vajavuudet ravintolisillä, joilla oli korkea biologinen hyötyosuus ja tutkittu vaikutus. Ensimmäiset tytäryritykset perustettiin Ruotsiin, Englantiin ja Suomeen.

Vuosien mittaan Pharma Nord on saavuttanut moneen otteeseen mainetta innovatiivisena ja visionäärinä alan toimijana. Pharma Nord oli ensimmäinen yritys, joka esitteli koentsyymi Q10:n Euroopan markkinoille. Bio-Qinon® Q10 lanseerattiin vuonna 1990, josta lähtien se on kasvanut maailmanlaajuisesti yhdeksi johtavista Q10-valmisteista. Tämä esimerkki osoittaa Pharma Nordin kehittymisen markkinoiden johtavaksi yritykseksi, kun se luo uudesta tiedosta uuden tuotteen.

Näytetään tulokset (5 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi