Joskus elämässä tulee vastaan tilanteita, kun vitamiinitarve ei täyty pelkällä monipuolisella ruokavaliolla. Tutustu luonnollisiin ja hyvin imeytyviin laadukkaisiin monivitamiinivalmisteisiin ja takaa riittävä vitamiinien saanti jo tänään!

Kenelle monivitamiineja suositellaan?

Monivitamiinien jatkuva käyttö ei yleensä ole tarpeenmukaista, mutta joskus niitä suositellaan osaksi tiettyä elämäntilannetta. Esimerkiksi raskaana oleville ja imettäville naisille on koottu omia monivitamiinivalmisteita, erityisen tärkeää on huolehtia riittävästä folaatin eli foolihapon saannista. Valikoimastamme löydät hyvinvoivan äidin omat monivitamiinivalmisteet.

Myös tietyt ruokavaliot voivat kaivata lisäbuustia monivitamiineista. Esimerkiksi vegaanit  eivät välttämättä saa ravinnosta riittävästi B12 -vitamiinia ja kalsiumia. Luomuruokaa suosivien kannattaa puolestaan kiinnittää huomiota riittävään seleenin saantiin, sillä luomuviljelyn lannoitteista seleeni puuttuu. 

Valikoima

Meiltä löydät laajan valikoiman monivitamiineja eri elämäntilanteisiin.

Ainutlaatuinen brittiläinen Wild Nutrition valmistaa korkealuokkaisia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita, joiden ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown® -menetelmällä täysravinnossa. Tuotteet ovat äärimmäisen ravinnetiheitä, 100% luonnollisia ja tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Together -brändin tuotteet vastaavat hyvin tämän päivän kuluttajan vaatimuksia. Tuotteet ovat täysin vegaanisia, erinomaisia laadultaan ja edullisia hinnaltaan. Raaka-aineina käytetyt täysravintopohjaiset ainesosat ja läpinäkyvyys valmistusprosessissa ovat myös tiedostavien kuluttajien mieleen.

Lue lisää blogista!

Yhteensä 35 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi