Magnesium on elintärkeä mineraali, jota saadaan ravinnosta. Hyviä lähteitä ovat mm. pähkinät, vihannekset, kokojyväviljat, soija ja lehtikaali, avokado, banaani sekä pavut. Tilaa meiltä luonnolliset, laadukkaat ja hyvin imeytyvät magnesiumvalmisteet tukemaan satoja kehon biokemiallisia prosesseja!

Mihin magnesium auttaa?

Magnesium osallistuu satoihin elimistön kemiallisiin reaktioihin ja onkin ihmiselle välttämätön mineraali. Monet tuntevat magnesiumin suonenvetoihin ja lihaskramppeihin sekä uneen liittyvät positiiviset vaikutukset. Magnesium osallistuu todellisuudessa moneen muuhunkin elimistön toimintoon tukien muun muassa lihasten ja hermoston normaalia toimintaa, osallistuen solujen jakautumiseen ja normaaliin energia-aineenvaihduntaan sekä aivo- ja sydänterveyteen, hormonitasapainoon ja luuston hyvinvointiin.

Wild Nutrition on laadukas ravintolisäsarja, jonka valmistusmenetelmän ansioista ravintoaineet imeytyvät erityisen tehokkaasti. Sarjan tuotteet on kasvatettu Food-Grown® -menetelmällä täysravinnossa, jonka ansiosta kehon solut ottavat ravintokapselit vastaan luonnollisena ravintona.   

Meiltä löydät magnesiumvalmisteet myös parempaan unenlaatuun, rauhaan ja tasapainoon sekä erityisesti nivelille ja liikuntaan sopivat tuotteet. Valikoimassa myös ketogeeniseen ruokavalioon sopivia vaihtoehtoja.

Magnesiumin puute

Yllättävän moni kärsii ainakin lievästä magnesiumvajeesta. Naisilla tämä on miehiä yleisempää. Riittävä magnesiumin saanti on todella tärkeää monien kroonisten sairauksien ehkäisemisessä. Erityisesti paljon liikkuvien tulisi kiinnittää magnesiumin saantiin huomiota.

Koska magnesium osallistuu niin moneen, näkyy sen puute myös moninaisina oireina eri puolilla kehoa. Puutoksesta voivat kieliä esimerkiksi lihasheikkous, katkonainen uni, lihasjäykkyys ja krampit, päänsärky, alakulo, väsymys tai sydämen rytmihäiriöt.

Lue lisää magnesiumista blogista!

Näytetään tulokset (16 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi