Intiimialueet ovat koko kehon herkintä aluetta ja tästä syystä sen puhdistamiseen ei tulisi käyttää kemikaaleja sisältäviä pesuaineita.

Lip Intimate Caren tuotteet ovat aina 100% luonnollisia ja 100% Vegaanisia.

Luomuosuus kaikista tuotteista on vähintään 94%.

Lip Intimate Care on ylpeästi naisten perustama ja johtama ruotsalainen yritys ja haluaa korostaa sitä. Kuka osaisi tehdä paremmin naisille tuotteita kuin naiset?

Lip Intimaten perustaja Veronica Campbell käytti ennen tavanomaisia kosmetiikkatuotteita, eikä tiennyt tai huolehtinut siitä, mitä ne sisälsivät tai miten ne vaikuttivat hänen kehoon. Hän ei myöskään tiennyt, miten ne vaikuttaisivat odotettuun tyttäreen. Tytär ei selvinnyt hengissä syntymävikojen vuoksi. Traaginen tapahtuma sai hänet kyseenalaistamaan kaikki ympäristön kemikaalit, erityisesti kosmetiikan kemikaalit. Vuosien tutkimusten ja kokeilujen jälkeen hänestä on tullut asiantuntija luonnonkosmetiikan alalla. Kehitettyään useita luonnonkosmetiikkatuotteita muille brändeille, hän havahtui, että markkinoilta puuttuu kokonaan naisten intiimialueille suunnatut kosmetiikkatuotteet, jotka ovat täysin lisäaineettomia ja luonnollisia. Oli aika ottaa ohjat omiin käsiin ja niin syntyi Lip Intimate Care – valikoima luomutuotteita, jotka hoitavat kaikista intiimeimmät alueemme. Tuotemerkki, joka on tarkoitettu ylistämään elämää ja kaikkia upeita naisia.

Näytetään tulokset (8 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi