Ayurvedinen tieto on Intiassa vuosisatojen kuluessa hajaantunut ja osin unohtunut. Siksi Ayurvedan nimellä on nykyään saatavilla hyvin monentasoisia tuotteita ja palveluita.
Maharishi Ayurveda (MAV) tarkoittaa Ayurvedaa sellaisena kuin se on elvytetty ja yhtenäistetty Maharishi Mahesh Yogin johdolla. Maharishi Ayurvedassa ikivanha perinnetieto on sovellettu länsimaiselle ihmiselle sopivaksi ja nykyajan vaatimuksia vastaavaksi.

Maharishi Ayurveda tarjoaa tämän ikivanhan viisauden sen koko laajuudessa, kuten sen oivaltaneet ja muistiin merkinneet intialaiset näkijät alunperin tarkoittivat.

Maharishi Ayurveda on perustettu vuonna 1987 lupauksenaan johtaa Maharishi Mahesh Yogin -tehtävää “luoda taudeista vapaa yhteiskunta.” Maharishi Ayurveda on tunnettu asiantuntemuksestaan, erinomaisista ratkaisuistaan ​​ja yli 800 tutkimuksesta ja kliinisestä kokeestaan ​​arvostetuissa laboratorioissa ympäri maailmaa.
Maharishi Ayurveda on tehnyt Ayurvedasta nykyaikaisempaa. Ikivanhaan kokonaisvaltaiseen paranemisen tieteeseen perustuen tavoitteena on saada keho sen luonnolliseen tilaan poistamalla sairaudet tai viat sisältä. Sanskritin kielellä ”Ayur” tarkoittaa elämää ja “Veda” tarkoittaa tietoa tai tiedettä. Ayurveda käännetään siis elämän tiedoksi (tai tieteeksi). Tämä lääketiede perustuu syvään ja kokonaisvaltaiseen näkemykseen luonnonlaeista, jotka eivät koske vain kehomme, vaan myös ympäristöämme ja maailmaa, jossa olemme ja olemme vuorovaikutuksessa. Siksi Ayurvedan voidaan sanoa olevan sekä ajaton että rajaton.

Yhteensä 25 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi