Kukkatipat voivat toimia oivana apuvälineenä elämän tienhaaroissa, kun mieli ja elämä tuntuvat kulkevan ihan omia polkujaan ja kaipaat takaisin oikealle tielle. Täältä löydät laajan valikoiman kukkatippasekoituksia sekä yksittäisiä kukkatippoja tueksi erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Mitä kukkatipat ovat ja mihin niitä käytetään?

Kukkatipat ovat Edward Bachin kehittämiä uutoksia, jotka korjaavat kehon energiavärähtelyä ja vaikuttavat erityisesti mieleen. Tri. Bach löysi 38 uutetta, joista jokainen on tarkoitettu tiettyyn tunnetilaan tai mielentilaan, sekä kehitti viiden uutteen yhdistelmän, jota hän kutsui Rescue Remedyksi (suom. Aputipat) ja joka on suunniteltu vaikeita ja vaativia tilanteita varten. Kukkauutteet perustuvat siihen, että ne hoitavat itse yksilöä, eivät sairautta tai niiden oireita. Uutteiden nauttimisella ei ole tarkoitus tukahduttaa negatiivisia asenteita, vaan ohjata niitä positiivisiksi.

Myös suomalaisella Frantsilalla on omat suomalaisille tutuista villikukista valmistetut kukkatipat. Frantsilan tuotteiden valmistamiseen ei käytetä väriaineita, säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai eläinkokeita.  

Tutustu valikoimamme yksittäisiin kukkatippoihin sekä kukkatippasekoituksiin.

Kukkatippojen käyttö

Kukkatippoja voi valita käytettäväksi 1-7 kukkaterapiauutetta kerrallaan. Tipat nautitaan joko suoraan perusliuospullosta kielelle annosteltuna tai itsetehtynä käyttöliuoksena, johon tulee 2 tippaa kutakin kukkatippaa ja 30ml lähdevettä. Tätä liuosta voit sitten nauttia 4 tippaa kerrallaan neljästi päivässä, kunnes tunnet olosi paremmaksi.

Vinkki: Liuos säilyy paremmin, kun lisäät siihen 1-2 teelusikallista brandya tai omenasiideriviinietikkaa.

Lue lisää blogista!

Yhteensä 118 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi