Kollageeni koostuu aminohappojen yhdistelmästä ja on kehon yleisin proteiini. Kollageeni tukee muun muassa sidekudosten, hiusten, ihon, kynsien, nivelien ja suoliston toimintaa.

Miksi kollageenia kannattaa syödä ja mistä sitä saa?

Kehossa on kollageenia luontaisesti, mutta sen määrä alkaa vähentyä 25 ikävuoden jälkeen ja 50-vuotiaana sen muodostus loppuu täysin. Kollageenin nauttiminen voi vaikuttaa muun muassa ihon kuntoon ja kimmoisuuteen, luuston ja nivelien hyvinvointiin, lihasmassan ylläpitoon ja haavojen paranemisen nopeuttamiseen. Sitä kannattaa alkaa nauttia hyvissä ajoin, jotta siitä saa parhaan mahdollisen hyödyn.

Ravinnosta hyviä kollageeninlähteitä ovat kala, liha ja liivate, mutta myös esimerkiksi punaiset hedelmät ja kasvikset sekä rikkipitoiset ruoat sisältävät kollageenia. Kasvisperäisenä kollageenia ei ole.

Laadukkaat kollageenijauheet tukikudostesi hyväksi

Planet Paleon kollageenijauheet ovat valmiiksi pilkottuja eli hydralysoituja, tämän ansiosta elimistö pystyy hyödyntämään ne paremmin kuin tavallisen kollageeniproteiinin. Tuotteiden kollageeni on eettisesti tuotettua ja yhdistetty synenergisesti toimiviin ravintoainaisiin. Valikoimassa useita eri makuja sekä myös muun muassa ketogeeniseen ruokavalioon sopivat kollageenijauheet.

Lue lisää blogista!

Näytetään tulokset (10 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi