Planet Paleo Osteo Collagen Kollageenijauhe 175g

Original price was: 53,90€.Current price is: 45,82€.

  • Eettinen ja korkealaatuinen kollageenijauhe
  • Luuston ja nivelten tukemiseen
  • Sisältää 35 annosta

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

Tuotekuvaus

Kollageenivalmiste luuston ja nivelten tukemiseen.

Planet Paleo Osteo -kollageenijauhe on ainutlaatuinen yhdistelmä yrttejä, tieteellisesti tutkittuja ravintoaineita ja kollageenipeptidejä. Se on suunniteltu erityisesti edistämään luiden hyvinvointia, tukemaan kalsiumaineenvaihduntaa ja kilpirauhasen toimintaa.

Sisältää niityllä laiduntaneen naudan kollageenia, jodipitoista rakkolevää, nokkosta ja inkivääriä.

Planet Paleo Osteo -jauhe sisältää myös elimistölle tärkeitä ravintoaineita, kuten magnesiumia, joka edistää luiden ja hampaiden kuntoa, K2-vitamiinia kalsiumaineenvaihdunnan tueksi ja seleeniä kilpirauhasen toiminnan tueksi. Lisäksi booria, sinkkiä sekä yrttejä. Tukee luuston ja nivelten terveyttä.

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaanaSamalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta.

35 annosta.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta.

Lue lisää kollageenista blogista:

Kollageenia vai ei?

 

Maidoton, sokeriton ja gluteeniton.

Säilytys:

Kuivassa paikassa, auringolta suojassa

Kierrätys:

Laatikko kartonkikeräykseen, annospussi sekajätteeseen

Planet Paleo

Planet Paleo hyödyntää paleo-ruokavalion parhaita periaatteita ja onkin päivittänyt ne entistä ehommiksi, 2000-luvulle istuviksi. Eettisesti tuotetut Planet Paleo kollageeni- ja luuliemivalmisteet ovat korkealaatuisia, maistuvia ja kaikin puolin mukavia käyttää. 

Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. 

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset kollageenipeptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. 

Tutustu lisää Planet Paleoon:

Planet Paleo ꟾ Home of Premium Collagen Supplements

Seuraa Planet Paleo -brändiä sosiaalisessa mediassa:

Planet Paleo Finland

Planet Paleo (@planetpaleo_fi) • Instagram-kuvat ja -videot

Hydrolysoitu kollageeni (naudan) / hydrolyserat kollagen (bovin), kokonainen kelp / hel kelp, nokkosenlehti / nässelblad, magnesiumglysinaatti / magnesiumglycinat, korte / fräken, inkiväärinjuuri / ingefärsrot, sinkkiglysinaatti / zinkglycinat, mangaani sitraatti / mangan citrat, A-vitamiini (retinyyliasetaatti) / A-vitamin (retinylasetat), boori (dinatrium tetraboraatti) / bor (dinatrium tetraborat), kupariglysinaatti / kopparglycinat, K2-vitamiini (menakinoni 7) / K2-vitamin (menakinon 7), selenometioniini / selenometionin, luonnollinen sitruuna-aromi / naturlig citronarom, stevianlehti / steviablad.

Nauti yksi 5g annos (noin 2 x 5 ml tasainen teelusikallinen) päivässä ruoan kanssa tai terapeutin ohjeen mukaan. Sekoitetaan 200ml vettä.

Ei raskaana oleville. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa.

 

Primal Blend:
Kollageeni (naudan) / kollagen (nöt) 3000mg Co-Active Formula:
Merilevä / kelp 220mg Magnesium 100mg 27% VSV/ RDI
Nokkosenlehti / nässelblad 150mg Sinkki / Zink 10mg 100% VSV/ RDI
Korte / fräken 70mg A-vitamiini / A-vitamin 5000IU 188% VSV/ RDI
Inkiväärinjuuri/ Ingefärsrot 50mg Mangaani / Mangan 2mg 100% VSV/ RDI
Boori / Bor 1mg
Kupari / Koppar 1mg 100% VSV/ RDI
Seleeni / Selen 150µg 273% VSV/ RDI
K2-vitamiini / K2-vitamin 100µg 133% VSV/ RDI

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 256.86Paino 0.254kg

Arvioi tuote “Planet Paleo Osteo Collagen Kollageenijauhe 175g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Osteo kollageeni on suunniteltu erityisesti luuston hyvinvoinnille. Kollageeni on hyväksi nivelten terveydelle. Mainio yhdistelmä samassa paketissa!

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Planet Paleo valmistaa eettisesti tuotettuja, korkealaatuisia kollageenivalmisteita. Planet Paleo on ottanut paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittänyt ne 2000-luvulle istuviksi. Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli pilkottuja valmiiksi, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Planet Paleo Osteo Collagen Kollageenijauhe 175g

Original price was: 53,90€.Current price is: 45,82€.

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.