Hektisinä hetkinä keho ja mieli saattavat tarvita ulkopuolista apua rentoutuakseen. Tänne olemme koonneet suosikkituotteemme tasapainoittumisen tueksi. Ota itsellesi säännöllisesti oma hengähdyshetki ja luo rauhallista tunnelmaa esimerkiksi kynttilöiden ja rauhoittavien tuoksujen avulla.

Rauhaa ja tasapainoa säännöllisestä rentoutumisesta

Omasta palautumisesta ja mielen hyvinvoinnista huolehtiminen ovat ensisijaisen tärkeitä keinoja rauhan sekä tasapainon tunteiden säätelyssä. Tee päivittäin jotakin itsellesi mieluisaa, ota aikaa rentoutumiseen ja kuuntele herkällä korvalla kehon viestejä, mitä se kaipaa juuri tässä hetkessä. Joskus kiireen keskellä unohdamme itsemme ja elämä lipsahtaa suorittamisen puolelle. Jokainen ansaitsee kuitenkin säännöllisiä hetkiä, jolloin ei tarvitse tehdä mitään. Keskity välillä hengittämään oikein syvään ja nauttimaan itsellesi merkityksellisistä asioista.

Luonnolliset tuotteet rauhan ja tasapainon ylläpitoon

Valitsimme tähän sinua varten luonnollisia ja mielelle sekä keholle hyvää tekeviä tuotteita tukemaan rauhan ja tasapainon ylläpitoa. Kokeile rauhoittavaa ashwagandhaa stressin nujertamiseen tai adaptogeenisiä sieniä tasapainoittaaksesi kehon toimintoja. Luo rentouttava tunnelma kotiisi eteerisillä öljyillä ja tuoksukynttilöillä, nosta jalat pöydälle ja nautiskele kuppi mieltä tyynnyttävää kofeiinitonta teetä.

Suosittelemme lämpimästi kokeilemaan myös Tri. Bachin kehittämiä Rescue Remedy kukkatippoja. Tuotteissa yhdistyy viiden kukkauutteen yhdistelmä, jotka on suunniteltu nimenomaan vaikeita ja vaativia tilanteita varten.

Yhteensä 51 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi