Myös huulet kaipaavat huomiota ja hellävaraista hoitoa ja ne on hyvä suojata niin auringonpaisteessa kuin pakkasessa. Meiltä löydät laadukkaat huulivoiteet, joilla pelastat kuivat ja rohtuneet huulet ja saat hymysi hehkumaan!

Pehmeät ja terveet huulet luonnollisilla huulivoiteilla

Kuivat huulet saavat kyytiä, kun muistat hoitaa niitä säännöllisesti. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja luonnolliset huulituotteet, joita voit lisäillä huuliin pitkin päivää. Hyvä huulten hoito ennaltaehkäisee huulten rohtumista ja hoitaa huulia tehokkaasti pitäen ne pehmeinä ja terveinä.

HURRAW! -brändin laadukkaat huulivoiteet on valmistettu korkealuokkaisista raaka-aineista. Tuotteet ovat vegaanisia, täysin luonnollisia ja pitkäkestoisesti kosteuttavia. 

Tutustu myös muihin yksittäisiin valikoimamme huulituotteisiin, meiltä löydät tuotteet esimerkiksi innovatiivisen huuliseerumin, joka antaa pitkäaikaista hyötyä huulille pitäen ne nuorekkaana. Kokeile myös huulille tarkoitettua aurinkovoidetta tai kosteuttavaa ja väritöntä Novexpertin voidetta, joka tuo huulille volyymia.

Yhteensä 26 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi