Karvanpoiston voi nykytuotteilla toteuttaa varsin hellävaraisesti ja luonnonmukaisesti kotona. Meiltä löydät muun muassa 100% luonnolliset ja kaikille ihotyypeille sopivat vartalosokerit. Tutustu vartalosokereihin sekä muihin tuotteisiimme ja tilaa omasi!

Vinkkejä hellävaraiseen karvanpoistoon

Ihokarvoja voi poistaa monilla eri tavoilla. PUR-kaupan tuotevalikoimasta löydät luonnonmukaisia ja iholle hellävaraisia tuotteita.

Kun poistat ihokarvasi sheivaamalla, kannattaa iho ja karvat aina valmistella ensin pehmentämällä niitä joko lämpimässä suihkussa tai saunassa. Käytä apuna kosteuttavaa sheivaussaippuaa tai öljyä sekä aina terävää terää! Iho kannattaa kosteuttaa myös karvanpoiston jälkeen, tämä korjaa ihoa ja auttaa estämään ihoärsytystä. Valikoimastamme löydät ekologisen ja suuren suosion saaneen Geisha Shaverin Zero Waste kestohöylän. Kestohöylä on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, josta ei synny luontoa kuormittavaa muovijätettä.

Karvanpoisto luonnonmukaisesti ja hellästi vartalosokeroinnilla

Olemme valinneet valikoimaamme 100% luonnolliset Easy Sweet -vartalosokerit, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja tekevät ihosta silkkisen tuntuisen luonnollisesti. Sokerointi poistaa ihokarvat juurineen kuorien samalla iholta kuolleen ihosolukon. Oikealla tekniikalla karvat eivät katkeile eikä karvanpoistosta aiheudu sisäänpäin kasvavia ihokarvoja. Nämä tuotteet sopivat kehon kaikille karvoille aina kulmakarvoista sääriin saakka!

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi