Moi Forest tuo metsän hyödyt jokaisen saataville tieteellisesti tutkitun Reconnecting Nature™ -mikrobiuutteen avulla. Tuotteet mahdollistavat eheyttävän metsäkylvyn ihonhoitotuotteiden muodossa päivittäiseksi osaksi urbaania elämää.

Luomulaatuiset raaka-aineet, kuten omega-rasvahappoja sisältävät kasviöljyt on yhdistetty taianomaiseen metsäpölyyn, on saavutettu ylivoimaisia ihonhoidollisia hyötyjä erityisesti herkän ihon tueksi. Kaikkien tuotteiden lähtökohtana on luoda synerginen kokonaisuus, joka vahvistaa ihoa ja häiritsee luontoa mahdollisimman vähän.

“Hieron käsiini multaa ja annan sen valua sormieni välistä. Olemme ystäväni kanssa Tukholman kesäisessä saaristossa ja siellä Yasuraki-kylpylässä, kylpytakit päällä kävelyllä sen japanilaisessa puutarhassa. Olen seitsemättä kuukautta raskaana ja kaikki aistini toimivat ekstraherkkinä. Maan multa tuoksuu hurmaavalta, sen pehmeys kättäni vasten tuntuu silkkiseltä. Maa saa maadoittumaan ja se tuntuu solutasolla parantavalta. “Tätä pitäisi purkittaa”, sanon ystävälleni. Keittiökvanttifyysikallani uskon, että tuossa hetkessä syntyi Moi Forest ja materialisoitui jo jossakin todellisuudessa.”
– Karita, Moi Forestin perustaja

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi