Silmät ovat sielun peili!

Silmät ovat alttiita monenlaisille vaurioille ja rasitukselle; elektronisten laitteiden sinistä valoa hohkaavat näytöt, ilmansaasteet ja kylmä talvi-ilma kuivattavat ja rasittavat silmiä. Kevään ja kesän aikana siitepölyallergiat voivat myös vaivata. Meiltä löydät tuotteet silmiesi hyvinvoinnin tueksi.

Miten silmien hyvinvointiin voi vaikuttaa?

Terveelliset elintavat ovat osa myös silmien terveyttä. Riittävä uni antaa silmillekin tarpeellisen lepohetken ja tietyt ruoasta saadut ravintoaineet voivat saada katseesi suorastaan säihkymään. Silmät hyötyvät etenkin A-vitamiinista, kannattaa siis popsia esimerkiksi porkkanaa, lehtikaalia ja mustikkaa! Hyvän silmäterveyden ylläpitämiseksi olisi järkevää välttää jatkuvaa ruutujen tuijottelua, huolehtia hyvästä silmähygieniasta ja suojautua suoralta auringonvalolta sekä UV-säteilyltä. Silmät saattavat toisinaan kärsiä myös kuivuudesta ja kutinasta. Ravintolisillä ja silmätipoilla voit hoitaa, kosteuttaa ja rauhoittaa väsyneitä silmiä.

Silmille haitallinen sininen valo

Silmämme altistuvat päivittäin eri laitteiden näytöistä hohkaavalle siniselle valolle. Ihmissilmä ei ole tottunut käsittelemään niin paljon keinotekoista valoa eikä olekaan ihme, jos silmät tuntuvat päivän päätteeksi välillä rasittuneilta. Meiltä löydät tuotteet myös tähän ongelmaan, kokeile Biohakkerin iltalaseja tai Together-brändin Eye Defence kasviperäisiä kapseleita, jotka sisältävät tehokkaan karotenoidien seoksen silmien hyväksi!

Näytetään tulokset (20 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi