Nenän limakalvot ovat päivittäin koetuksella muun muassa pölyn, kylmyyden ja siitepölyn vuoksi. Täältä löydät valikoiman nenäsuihkeita helpottamaan erilaisia nenäoireita. Nenänkannu Sarvikuono on myös erinomainen tuote monien nenän ja hengitysteiden vaivojen ehkäisyyn ja hoitoon. Tutustu tuotteisiin, tilaa omasi ja hengitä kevyemmin!

Nenäsuihkeet avuksi moneen nenän vaivaan

Terve nenä hoitaa yleensä itse itsensä, mutta joskus avuksi tarvitaan nenäsuihke tai nenänhuuhtelukannu lievittämään erilaisia oireita. Nenäsuihkeella voidaan saada helpotusta esimerkiksi akuutteihin ja kroonisiin poskiontelotulehduksiin, tukkoisuuteen, allergiaoireisiin, vuotavan nenän ja aivastelun hoitoon tai avaamaan hengitysteitä ja hoitamaan limakalvoja. Kokeile valikoimastamme esimerkiksi Dr. Reckewegin tai Weledan laadukkaita ja luonnollisia nenäsuihkeita.

Nenäkannu vai nenäsuihke?

Nenänhuuhtelukannu eli sarvikuono on erikoislääkäreiden suosittelema menetelmä flunssan ja poskiontelotulehdusten hoitoon. Kannun avulla poistat tehokkaasti epäpuhtauksia sieraimista ja saat hengityksen kulkemaan paremmin. Usein toistuvaan käyttöön nenäkannu on nenäsuihketta parempi vaihtoehto, sillä nenäsumutteiden liiallinen käyttö voi vaurioittaa limakalvoja. Suolavedellä huuhtelu tukee limakalvojen terveyttä, ja tekee niistä puolustuskykyisemmät erilaisia bakteereja ja viruksia vastaan.

Näytetään tulokset (8 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi