Esittelyssä luonnollinen ja vegaaninen meikkibrändi ALL TIGERS

5.5.2021 | Laura Eskola

Uutta ja ihanaa kauneusrintamalla

Ranskalainen ALL TIGERS on aivan uudenlainen luonnonkosmetiikkasarja, joka yhdistää luonnonmukaisuuden ja trendikkyyden. PURin valikoimaan ovat rantautuneet ainutlaatuiset nestemäiset huulipunat sekä kynsilakat hurrrjan monessa eri sävyissä.

Olet varmasti kuullut, että huulipunaa käyttävä nainen saattaa niellä keskimäärin jopa 2 kiloa huulipunaa elämänsä aikana. Perinteiset huulipunat sisältävät petrokemikaaleja, silikoneja, synteettisiä väri- ja makuaineita, sekä tuoksuja. Mikään näistä ei tee terveydelle eikä pitkässä juoksussa edes huulien iholle hyvää. Toisinaan huulipunat sisältävät myös eläinperäisiä ainesosia. ALL TIGERS huulipunat ovat niin luonnollisia, että niitä voi niellä hyvällä omatunnolla – tosin ei tarvitse, sillä nestemäinen huulipuna pysyy hämmästyttävän hyvin paikallaan!

Suudelman kestävät huulipunat

ALL TIGERSin vegaaniset huulipunat ovat pusuttelun kestäviä ja maskeeraajien ylistämiä. Nämä huulipunat ovat jotain aivan uutta ja ihmeellistä – luonnonkosmetiikkarintamalla ei olla vielä koskaan törmätty näin hyvin pysyviin, pigmenttirikkaisiin ja hoitaviin huulipuniin. Kaikki huipputason huulipunan ominaisuudet samassa kauniissa paketissa!

Koostumus on mattapunan ja kiiltopunan välimuoto, joka sisältää runsaasti huulia helliviä luomulaatuisia raaka-aineita, kuten jojobaöljyä, karnaubavahaa sekä aloe vera –uutetta. Runsaspigmenttiset punat todella pysyvät koko päivän siellä missä kuuluukin. Nestemäinen huulipuna on äärettömän helppo levittää aplikaattorilla ja se jättää huulille miellyttävän tunteen, joka ei ole lainkaan tahmainen tai kuiva. Yhdeksästä herkullisesta sävystä löytyy jokaiselle mieluinen ja kaikkiin tilanteisiin sopiva sävy. Kokeile arkena luonnollista nuden ja pinkin yhdistelmää tai pehmeän persikkaista sävyä. Juhlaan sopii näyttävämpi fuksia tai ajaton puhtaan kirkkaanpunainen huulipuna. Klassisen punaiset huulet lisäävät välittömästi itsevarmuutta.

all tigers vegaaninen huulipuna

 

9-Free kynsilakat

ALL TIGERSin laadukkaat kynsilakat ovat pysyvyydeltään yhtä hämmästyttäviä kuin huulipunatkin. Jo ensimmäinen lakkakerros takaa hyvän peittävyyden ja lopputulos kestää pitkään. 9-Free -termi kynsilakoissa tarkoittaa, että niistä on karsittu pois 9 ainesosaa, jotka saattavat olla haitallisia terveydelle tai yleisimmin aiheuttavat allergisia reaktioita. Kynsilakat on valmistettu luontoa kunnioittaen ja mahdollisimman turvallisista sekä laadukkaista raaka-aineista.

PURin valikoimasta löydät 10 toinen toistaan upeampaa kynsilakkasävyä, sekä läpinäkyvän lakan, joka käy sekä alus- että päällyslakaksi. Kätevä 2-in-1 lakka takaa kestävämmän lopputuloksen; aluslakkana se suojaa kynsiä ja päällyslakkana antaa kynsille kauniin kiillon sekä pidentää lakan pysyvyyttä jopa useammalla päivällä. Vaalea pinkki on ihanan keväinen ja raikas sävy. Kesällä kynsissä ilahduttaa korallin oranssi tai kirkas fuksia. Klassinen punainen on kynsissäkin selvä itsevarmuuden ja boss ladyn merkki.

all tigers kynsilakka

Hyvää tekevä kosmetiikkasarja

Pariisilainen ALL TIGERS -brändi lahjoittaa myynnistään 1% FOR THE PLANET-luonnonsuojelulle sekä 1% kansalaisjärjestö POH KAO:lle uhanalaisten tiikerien suojeluun. Siitä tulee sarjan veikeä nimi, ALL TIGERS.

Tuotteiden luonnollisuusprosentti on 75-100%, eivätkä ne sisällä silikoneja, eteerisiä öljyjä tai gluteenia. Tuotteita ei koskaan testata eläimillä, eivätkä ne sisällä mitään eläinperäisiä raaka-aineita.

Mikä on sinun suosikkisävysi?