Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Wild Nutritionin takana on brittiläinen, naisterveyteen ja hormonitasapainoon erikoistunut ravintoterapeutti Henrietta Norton. Kimmokkeen oman sarjansa perustamiseen hän sai vastaanottotyössään tavatessaan lukuisia hormonaalisten haasteiden kanssa painivia naisia, joille hän halusi tarjota parhaat mahdolliset tuotteet tukemaan kunkin yksilöllisiä ravitsemustarpeita. 10 vuoden tutkimus- ja kehitysyön tuloksena syntyi Wild Nutrition, josta löytyy eri sukupuolille ja elämänvaiheisiin räätälöidyt vitamiini- ja hivenainevalmisteet tukemaan yksilöllisesti terveyttä ja hyvinvointia. Henrietta uskoo, että kun kehoa tuetaan tärkeillä ravintoaineilla, niin sekä mieli että keho voi paremmin ja saamme elämästä enemmän irti.

Yhteensä 30 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi