Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Biotic maitohappobakteerivalmiste raskausajalle 30 kaps

43,50

  • Maitohappobakteerivalmiste äidille ja vauvalle
  • Raskausajalle, vastasynnyttäneille sekä vauvoille
  • Tutkitusti turvallinen ja hellävarainen

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.

100% luonnollinen
Cruelty Free
GMO-vapaa
Maidoton

Tuotekuvaus

Maitohappobakteerivalmiste äidin ja vauvan suoliston tueksi

Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Biotic on maitohappobakteerivalmiste raskausajalle. Se on kehitetty sekä äidin, että vauvan suoliston tueksi.

  • 30 miljardia elävää bakteeria
  • 4 tärkeintä bakteerikantaa
  • Raskauden ajalle ja synnytyksen jälkeen
  • Tukee äitiä ja vauvaa
  • Kestää mahahapot
  • Helppo kapselimuoto

Tämä ainutlaatuinen raskaus- ja synnytyksen jälkeiseen aikaan suunniteltu maitohappobakteerivalmiste sisältää neljä tärkeintä. Se on suunniteltu tukemaan sekä äitiä että vauvaa kaikkien neljän raskauskolmanneksen ajan, ja se tarjoaa 30 miljardia CFU:ta per päiväannos.

Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Biotic maitohappobakteerivalmiste sopii ennaltaehkäisynä kaikkiin raskauden vaiheisiin, mutta erityisen hyvä se on raskauden viimeisellä kolmanneksella. Se on ihanteellinen myös kaikille vastasynnyttäneille äideille, mukaan lukien keisarileikkauksesta ja lääketieteellisestä toimenpiteestä toipuville sekä imettäville. Sitä voi turvallisesti antaa myös lisätukea tarvitseville vauvoille. Avaa kapseli ja sekoita maitoon. Annostele ruiskulla, sillä jauhe voi tukkia tuttipullon.

Hellävarainen koostumus: Koostumus vastaa luonnollisia bakteereja suolistossa ja emättimessä, ja se on FOS-vapaa (frukto-oligosakkaridit) ruoansulatuksen helpottamiseksi.

Sappi- ja mahahapon kestävä: Koostumus kestää maha- ja sappihappoja varmistaakseen, että suolisto vastaanottaa kaikki neljä elävää bakteerikantaa.

Neljä bakteerityyppiä: Valmiste sisältää sekoituksen neljästä elävästä bakteerikannasta, jotka tunnetaan laadustaan ​​ja stabiilisuudestaan.

Tutkitusti turvallinen: Tieteellisesti tutkittu valmiste on turvallinen raskauden aikana ja se on peräisin Wild Nutritionin erittäin luotetulta yhteistyökumppanilta Milanosta.

Tiesitkö, että bakteerien monimuotoisuus raskauden aikana liittyy oleellisesti vauvojen normaaliin kehittymiseen?

Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia, ravintomuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruoansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia, ruoassa esiintyviä ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown® -menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Seuraa Wild Nutritionia sosiaalisessa mediassa:

Instagram: @wildnutrition_fi
Facebook: Wild Nutrition Finland

Sekoitus eläviä bakteereja (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, Bifidobacterium longum subsp. infantis), maissitärkkelys, lämpökäsitelty ruskea riisijauhe ja kasvisselluloosa (kapselin kuori)

Ei sisällä lisättyjä keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, aromeja, säilöntäaineita, apuaineita, vehnää, soijaa eikä gluteenia. Ei sisällä elävää hiivaa.

Kasviskapseli (selluloosa).

1 kapseli päivässä ennen ateriaa. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Säilytys: kuivassa, viileässä, suojassa auringon valolta ja lasten ulottuvilta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosa
Per annos
% VSV*
Lactobacillus acodphilus 9,9 miljardia
Lactobacillus reuteri 9,9 miljardia
Lactobacillus gasseri 9,6 miljardia
Bifidobacterium infantis 0,6 miljardia

1 kapseli sisältää 30 miljardia CFU (3x10^10) bakteeria.

CFU = Kertoo elossa olevan bakteeri- tai hiivasolujen määrän

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikkö pcsYksikköhinta 1,45

Näitä et ainakaan löydä

GMO-ainesosia

keinotekoisia makuaineita

keinotekoisia väriaineita

lisättyä sokeria

synteettisiä ainesosia

synteettisiä ravintoaineita

säilöntäaineita, lisäaineita tai täyteaineita

yleisiä allergeeneja

Arvioi tuote “Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Biotic maitohappobakteerivalmiste raskausajalle 30 kaps” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Kyllä, se on maidoton.

Ei, tämä valmiste ei ole täysin vegaaninen. Lopputuotteemme ei sisällä maitoproteiineja tai entsyymejä, mutta tämän valmisteen bakteerit on alun perin tuotettu maidosta.

Kyllä voit. Suosittelemme erityisesti ottamaan tämän samanaikaisesti Fertility multinutrient -tai Pregnancy and New Mother multinutrient -tuotteidemme kanssa (riippuen siitä, missä vaiheessa olet).

Kyllä voit - suosittelemme kuitenkin syömään ensin antibioottikuurisi loppuun.

Kyllä. Avaa kapseli ja annostele vauvan suuhun tai lisää se maitoseokseen. Huomioi, että se voi tukkia pullon nännin, joten saattaa olla tarpeen käyttää vauvan ruiskua (sekoita jauhe maitoseokseen ja annostele ruiskulla).

Tämä valmiste sopii käytettäväksi ennen raskautta sekä kaikille raskauskolmanneksille, erityisesti kolmannelle ja neljännelle kolmannekselle. Se on ihanteellinen kaikille vastasynnyttäneille äideille synnytyksen jälkeisessä vaiheessa, mukaan lukien keisarileikkauksesta ja lääketieteellisistä toimenpiteistä toipuvat sekä kuuden ensimmäisen kuukauden aikana imettävät äidit. Sitä voidaan käyttää myös imeväisille ja vauvoille, jotka tarvitsevat lisätukea. Voit varata ilmaisen etäkonsultaation, jossa voimme antaa yksilöllistä tuoteneuvontaa.

Tiesitkö tämän brändistä?

Brittiläinen Wild Nutrition valmistaa aidosti luonnolliset, 100 % ravinnosta koostuvat vitamiini- ja hivenainevalmisteet. Koska korkealaatuisten tuotteiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, ovat ne myös mahdollisimman hyvin kehon käytettävissä ja hyödynnettävissä siellä missä niille on eniten tarvetta.

Food-Grown® -tuotteissa tärkeät ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®-menetelmällä raakaruokamassassa, jossa ne kasvavat ja sulautuvat erottamattomaksi osaksi ravintoa ja niiden vaikutus tehostuu. Lopputuote on ravinnerikas, ainoastaan ravintoa sisältävä kapseli, jonka kehosi ottaa vastaan – ohjaten ja hyödyntäen ravinteet sinne missä niitä tarvitaan. Ravintoaineita ei näin tarvita paljon kerrallaan, ja tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.

Viimeksi katsomasi tuotteet

Wild Nutrition Pregnancy + New Mother Biotic maitohappobakteerivalmiste raskausajalle 30 kaps

43,50

Varasto loppu

Ilmoita minulle kun tuote on taas saatavilla.