Höyryävä kupillinen kuumaa on ihana arkirutiinien tauottaja, päivien piriste tai iltojen rentouttaja! Meillä on mistä valita: ota testiin huumaavan tuoksuiset teet, kahvit ja kaakaot nautittavaksi niin omiin hetkiin kuin hyvään seuraankin. Kun haluat kokeilla jotain erikoisempaa, löytyy valikoimastamme myös erilaisia kollageenijuomia.

Hyvää tekevät teet, kahvit ja kaakaot

Mikä sen ihanampaa kuin keittää kuppi kuumaa kahvitauolle tai vaikkapa hyvän kirjan seuraksi. Meiltä löydät runsaan valikoiman kuumia juomia, joilla on herkullisen makunsa lisäksi myös useita muita hyviä ominaisuuksia. Rentoudu ja auta itseäsi nukahtamaan nauttimalla kupillinen kofeiinitonta iltateetä, paranna vastustuskykyä tai hanki elinvoimaa ja energisyyttä juoman muodossa. Valikoimasta löydät myös ketogeeniseen ruokavalioon sopivat lämpimät juomat.

Laaja valikoima luomulaatuisia juomia

Teen ystäville suosittelemme ihania Pukka -brändin ja Yrttipajan teelaatuja, joiden laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin ja aina uutta maisteltavaa. Irlantilaisen Solaris Botanicals -brändin chakrateet ovat myös kokeilemisen arvoisia, jokaiselle chakralle löytyy oma teensä. Planet Paleo -kollageenijuomat ovat hyvä vaihtoehto silloin, kun kaipaa vaihtelua perinteisten vaihtoehtojen rinnalle. Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini, joten lämmittävän juoman lisäksi myös ihosi kiittää kollageenijuomasta!

Yhteensä 92 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi