Hiusten ja päänahan tapaan myös parta ja parran alueen iho kaipaavat hoitoa ja hellää huolenpitoa voidakseen mahdollisimman hyvin. Tutustu valikoimaan, josta löydät luonnonmukaiset luottotuotteet niin parran ajeluun, kuin avuksi sen hoitoon ja kasvattamiseen!

Miten saada parta kasvamaan?

Parran kasvuun vaikuttaa sen hyvän hoitamisen lisäksi myös elintavat sekä esimerkiksi testosteroni. Olennaista ei ole se, miten paljon miehellä on testosteronia vaan se, miten miehen keho tähän hormoniin reagoi. Kun parran alueen ihosta pitää hyvää huolta, luo samalla myös hyvän kasvualustan terveelle parralle. Kosteutettu iho auttaa partaa pysymään terveenä ja pitää kiusalliset kutinat ja hilseilyt kurissa. Parran pesuun kannattaa käyttää vain luonnollisia ja kevyitä pesuaineita.

Partatuotteiden valikoima

Partatuotteiden valikoimamme sisältää luonnonmukaisia ja hellävaraisia partaöljyjä, vahoja, saippuoita ja parranajovoiteita. Öljyn avulla teet parrasta ihanan pehmeän ja voit vähentää myös sen mahdollista hilseilyä. Öljy antaa tervettä kiiltoa samalla partaa vahvistaen. Myös vaha hoitaa ihoa ja partaa antaen samalla kevyttä pitoa sekä muotoiltavuutta. Huoliteltu parta pitää yleisilmeen siistinä ja tekee parrankasvatuksesta miellyttävämpää.  

Partawa -brändin kotimaiset ja laadukkaat, suomalaisena työnä valmistetut partatuotteet hoitavat sekä partaa että kasvojen ihoa. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan luontaisista aineksista ja niitä voi käyttää myös pelkkään ihonhoitoon. Tutustu näihin ja muiden brändien partatuotteisiin ja valitse omasi!

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi