Puhdistamo on Suomen ensimmäinen superfoodbrändi ja tuotteet tunnettaan intohimoisesta ja tinkimättömästä suhtautumisesta erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta ja lisäksi hyödyntää kotimaamme luonnonrikkauksia ja -antimia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti yrityksen arvojen toteutumiseen; tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo viestii asiakkaille laatutakuusta. Kaikki Puhdistamon tuotteet ovat gluteenittomia, maidottomia ja GMO-vapaita.

Puhdistamo on ensimmäinen Suomalainen superfood brändi. Sen tarina alkaa vuodesta 2008, kun ystäväporukka alkoi yhteisestä innosta puhtaaseen ja ravinnerikkaaseen ravintoon tuoda erilaisia superfoodeja Suomeen. Siihen aikaan Suomessa ei superfoodeja sellaisena oikeastaan tunnettu ja peruskauppojen valikoima esimerkiksi gluteenittomien tuotteiden suhteen oli todella köyhä.
Puhdistamon perustamisen taustalla vaikutti myös erään perustajan vaimon saama raju allerginen reaktio antibioottikuuriin, joka vei hänet käytännössä tehohoitoon. Sellaiset ruoka-aineet, joiden syöminen ja juominen oli aikaisemmin ollut normaalia, saattoivat nyt aiheuttaa hengenvaarallisen allergisen reaktion. Erilaisten etsintöjen ja umpikujien jälkeen selvisi, että vahvoilla probiooteilla sekä entsyymeillä saatiin merkittävää paranemista aikaan. Puhdistamo syntyi siis tarpeesta saada markkinoille laadukkaita superfoodeja ja tehokkaita lisäravinteita, molemmat tietysti mahdollisimman puhtaina.

Yhteensä 30 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi