Seerumit ja kasvoöljyt ovat pelastuksesi silloin, kun iho kaipaa lisähoitoa ja kosteutusta. Kosteuttamisen lisäksi ne myös ravitsevat, vahvistavat, suojaavat ja pehmentävät ihoa. Tutustu laajaan valikoimaan luonnollisia ja laadukkaita seerumeita ja öljyjä!

Luonnolliset ja hellävaraiset seerumit ja kasvoöljyt ihosi hyvinvointiin

Tuotevalikoimamme sisältää useita erilaisia sertifioituja ja luonnonmukaisia seerumeita sekä öljyjä, jotka pelastavat sinut pinteestä niin ihoa kuivattavilla talvipakkasilla kuin säännöllisesti käytettyinä ihon terveyden edistäjinä. Kokeile esimerkiksi suositun Esse -sarjan probioottisia ainesosia sisältäviä tuotteita, jotka ovat luomusertifioitua hoitolatason kosmetiikkaa tai Bybi Beauty -sarjan 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettuja boostereita, jotka ovat suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi.

Kasvoöljy vai seerumi?

Seerumit auttavan ihon kosteuden ylläpidossa sitomalla kosteuden ihoon. Sen valintaan vaikuttaa ihotyyppi ja ihon kunto, tuotteita on olemassa lukuisia erilaisia. Esimerkiksi kuiva iho kaipaa rasvaisempaa koostumusta kuin vaikkapa pintakuiva rasvoittuva iho, jolle riittää kevyempi vaihtoehto. Seerumi voi olla vesi- tai öljypohjainen ja niitä käytetään joko jatkuvasti tai kuureina.

Kasvoöljy suojaa ihoa ja auttaa lukitsemaan kosteuden ihoon. Se myös ravitsee ja pehmentää ihoa. Jos iho on hyvin herkkä tai kuiva, kannattaa ottaa kasvoöljy käyttöön seerumin ja kosteusvoiteen lisänä kuuriluontoisesti. Levitä kasvoöljy aina vasta seerumin jälkeen, siten seerumin kosteus pysyy ihossa. Oikein valittu kasvoöljy sopii käytettäväksi kaikille ihotyypeille, kosteuttamisen lisäksi se ravitsee ihoa ja vahvistaa sen luontaista suojaa.

Yhteensä 31 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi