Ekosiivous tekee siivouksesta niin ympäristölle kuin ihmisille turvallisempaa ja terveellisempää. Siivoamisesta tulee myös huomattavasti helpompaa ja mukavampaa, kun välineet ovat kunnossa. Olemme koonneet tänne laadukkaita ja luonnolle vähemmän kuormittavia ekosiivoustuotteita, tutustu ja ihastu!

Ekosiivoukseen tarkoitetut tuotteet ylläpitävät hyvää bakteeritasapainoa

Monet perinteiset pesuaineet tuhoavat tehokkaasti bakteereja, mutta usein niissä on ongelmana se, että huonojen bakteerien lisäksi menetetään myös kaikki hyvä bakteerit. On hyvä muistaa, että kaikki bakteerit eivät ole ihmisille pahasta. Olemme valinneet tänne tuotteita ekologisuuden lisäksi myös tätä ajatusta silmällä pitäen.

Tutustu ekosertifioituihin ja Vegaaniliiton hyväksymiin Probiotic Craftin probioottisiin ekosiivoustuotteisiin. Tuotteet ovat hellävaraisia, hajusteettomia, riittoisia sekä ihotauti- ja allergialääkäreiden hyväksymiä. Tuotesarjan sisältämät probioottiset bakteerit auttavat ylläpitämään hyvää bakteeritasapainoa ja irrottamaan likaa.

Ekologiset pesuaineet moneen tarkoitukseen

Dr. Bonner’s -saippuat ovat hurmaava sekoitus luonnollisia öljyjä. Nämä 18-in-1 ihmesaippuat puhdistavat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti ja sopivat moneen käyttöön. Peset sitten astiat, pyykit, itsesi tai jotain muuta, saat puhdasta jälkeä tällä yhdellä ja samalla tuotteella!

Kokeile myös ihania pastellisävyisiä ja erittäin riittoisia Ecoegg -pyykinpesumunia. Tätä ekologista pesumunaa voit käyttää uudestaan ja uudestaan täyttämällä sen mineraalipellettien täyttöpakkauksella, yksi täyttö riittää noin 70 pesuun! Tuote on allergiatestattu ja suunniteltu herkälle iholle.

Lue lisää blogista:

Probioottinen ja ekologinen siivous

Kemikaaliton siivous on ympäristöystävällistä

Yhteensä 26 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi