Kunnioitus kasvien hoitavia ja elimistöä tukevia ominaisuuksia kohtaan on ollut Saluksen kantava ajatus jo vuosikymmenien ajan. Puhtaista ja suurimmalta osin luomulaatuisista raaka-aineista syntyy Salus-laatutuotteita, joita on valmistettu jo vuodesta 1916 lähtien. Laadunvalvonta alkaa jo raaka-aineina käytettävien yrttien ja hedelmien viljelystä. Valvonta jatkuu laboratoriotutkimuksilla ja käsin tapahtuvalla yrttien lajittelulla.
Salus-tuotteet eivät sisällä keinotekoisia säilöntä- tai väriaineita. Salus-filosofia - Vähemmän on enemmän, eli vahvistetaan elimistöä sopivan miedoilla yhdistelmävalmisteilla, jotka sisältävät hoitavia yrttejä, vitamiineja ja kivennäisaineita.

Lääkäri Otto Greither oli kärsinyt vakavasta sairaudesta monien vuosien ajan – kunnes hän löysi tavan parantaa itsensä luonnontieteiden avulla. Salus -hoidollaan hän loi perustan kattavalle terveydenhuoltojärjestelmälle ja loi Salus -yrityksen luonnollisten lääkkeiden valmistajana vuonna 1916 Münchenissä.

“Unohdemme aivan liian helposti, että emme elä siitä, mitä syömme, vaan siitä, mitä todella imeytämme.” – Lääkäri Otto Greither, Saluksen perustaja

Näytetään tulokset (4 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi