Prasad on luontoa ihannoiva yritys, jonka ayurvedisista ja käsintehdyistä hyvinvointituotteista löydät todella laadukkaita luonnontuotteita. Prasad on erikoistunut korkealaatuisiin ja eettisesti kerättyihin sekä viljeltyihin yrtteihin niiden tiivistetyssä, spagyrisessä muodossa. Tarkoituksena on edesauttaa botaanisen tietouden parantavaa voimaa ja viisautta, sekä edistää ihmisen kehitystä niin keholtaan, sydämeltään, mieleltään kuin hengeltäänkin. Spagyristen yrttiuutteiden jokainen ainesosa on huolellisesti käsitelty, aina molekyylitasolta hienovaraisempiin energian tasoihin. Tinktuurat ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä: tippoja laitetaan kielen alle, ja ne imeytyvät välittömästi verenkiertoon. Prasad Ghee on valmistettu suolattomasta luomu niittyvoista, joka on peräisin virolaiselta Pajumäen pientilalta. Viron parhaaksi luomutilaksi valitulla Pajumäellä ei käytetä nykyaikaisen tehomaatalouden menetelmiä eikä viljaruokintaa. Ghee on ayurvedinen ruoka-aine, jota voidaan käyttää sekä päivittäisessä ruuanlaitossa että perinnelääkinnässä.

Kanadassa syntynyt Justine Cederberg, PRASADin perustaja, on ayurveda-konsultti ja yrttilääkäri. Intohimo kasvitieteisiin alkoi hänen työskenneltyään maatilalla, jossa hän kehitti käytännöllisen ja syvenevän suhteen kasveihin sekä yrtteihin. Hänen ymmärryksensä kasveista kattaa perinteisen eurooppalaisen kasvitietouden lisäksi myös ayurvedisen tietotaidon sekä intiaanien perinteet.

Justine on opiskellut laajasti ayurvedaa ja joogaa Yhdysvalloissa sekä Suomessa.
“Ayurveda for Nordic Lifestyle” on Justinen ayurvedisen tarjonnan ydin. Hän ottaa huomioon Suomen ilmaston ja länsimaisen perinteisen lääketieteen. Justine opettaa Suomen Ayurveda-instituutissa ja tarjoaa konsultointeja ja kursseja Porvoossa sekä Helsingissä.

Näytetään tulokset (2 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi