Korosta silmiäsi luonnollisella ripsivärillä, joka tekee ripsistä tuuheat ja saa katseesi säihkymään! Tutustu tästä valikoimamme ekosertifioituihin ripsiväreihin ja valitse omasi.

Luonnonkosmetiikan ripsivärit

Avril Organic -brändin ripsivärit ovat luonnollisten ripsivärien testivoittajia loistavalla hinta-laatusuhteella. Tämä luonnonkosmetiikan suosittu ripsiväri antaa pitkäkestoisen pysyvyyden karisematta. Ripsiväri sisältää ripsiä helliviä öljyjä, kuten marulasiemenöljyä ja auringonkukkaöljyä. Raaka-ainepohjana on käytetty mm. kasvivahoja, akaasiakumia, ksantaanikumia, kukkauutteita, kasviöljyjä ja alkoholia. Valikoimassa myös suosittu vedenkestävä ripsiväri.

Ripsivärin käyttö

Oikealla levitystekniikalla saat ripsivärillä aikaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Laita maskara vasta, kun muu meikki on jo valmis. Levitä tuotetta ensin alaripsiin ja vasta sitten yläripsiin, etene tyvestä ripsien kärkeen. Silmän sisä- ja ulkonurkassa olevat ripset saavutat parhaiten kääntämällä harjaa tarvittaessa pystysuoraan asentoon. Lisää volyymia ja näyttävyyttä saat, kun levität rispiväriä useamman kerroksen.

Vinkki: Ripsiväriä laittaessa vältä pumppaamasta harjaa liikaa ripsiväriputkilossa. Tällä tavoin tuotteeseen pääsee ilmaa, joka kuivattaa tuotetta nopeammin.

Näytetään tulokset (5 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi