Huumaavat ja luonnonmukaiset tuoksut tuovat niin arkeen kuin juhlaan ripauksen luksusta. Monilla tuoksuilla voi vaikuttaa myös mielialaan, esimerkiksi tuoksuöljyillä voi olla rentouttava tai virkistävä vaikutus. Tutustu ekosertifioituihin laadukkaisiin tuoksuihimme ja ihastu!

Huumaavat luonnonmukaiset tuoksut luonnon omista raaka-aineista

Sabé Masson -brändin Soft Perfume -hoitavat tuoksut ja parfyymit ovat erityisen rakastettuja asiakkaidemme keskuudessa. Hurmaavat tuoksut yhdistettynä luonnollisista raaka-aineista valmistettuun kosmetiikkatuotteeseen, jotka sekä hoitavat että ravitsevat ihoa, saavat jokaisen meistä tuntemaan olonsa ylelliseksi.

Sarjan kätevät tuoksustickit sisältävät vähintään 10% tuoksua, ilman alkoholeja ja parabeeneja. Loput tuotteesta koostu luonnon omista raaka-aineista, jotka hoitavat ja ravitsevat ihoa. Tuoksustickien tavoitteena on tuoda markkinoille raaka-aineiltaan korkealaatuinen luksustuote, joka on kuitenkin hintansa puolesta kaikkien saatavilla. Lisäksi tuotteiden pakkaukset ovat täysin kierrätettäviä eikä tuotteita ole testattu eläimillä.

Elixirs -brändin terapeuttiset öljyt perustuvat Bachin metodiin eli tuotteissa on käytetty vain villikasveja uutettuina Bachin alkuperäisen metodin mukaisesti. Öljyt on pakattu 10ml ruskeisiin lasipulloihin ja iholle levittäminen onnistuu kätevästi roll-on ratkaisun ansiosta. Jokaisella tuotteella on oma käyttösuosituksensa, esimerkiksi energiatason ja elinvoimaisuuden kohottamiseen tai mielen rauhoittamiseen ja rentoutumiseen. Valikoimassamme samalta brändiltä myös ekosertifioidut, luonnolliset parfyymit, jotka sisältävät aitoja Bachin kukkauutteita.

Näytetään tulokset (23 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi