Hunaja on oiva luonnollinen makeuttaja, mutta sisältää myös monia terveydelle hyödyllisiä ominaisuuksia. Meiltä löydät hunajat varsinaisina luksustuotteina kaikkein arvokkaimmissa muodoissaan. Kokeile esimerkiksi uskomattoman ravinnerikasta pergaa sisältäviä tuotteita tai lukuisia terveyshyötyjä omaavaa Manuka -raakahunajaa. Valikoimasta löydät myös hunajaiset energiageelit urheilusuoritusten vauhdittajaksi.

Hunaja makeuttaa ja hoitaa

Hunaja on sokeria terveellisempi vaihtoehto makeuttamiseen, mutta siitä on myös useita muita hyötyjä. Valikoimastamme löydät esimerkiksi uskomattoman määrän eri vitamiineja ja mineraaleja sisältävät Bee Bite -pastillit, jotka toimivat erinomaisena ravintolisänä suoraan mehiläispesästä. Pastillien valmistukseen kerätään maitohappokäynyttä siitepölyä eli pergaa, jota mehiläiset varastoivat nuorten mehiläisten ruoaksi talvea varten.

Meiltä löydät myös luonnollista propolisuutetta sisältävät tuotteet esimerkiksi ärtyneen kurkun rauhoittamiseen tai tuomaan helpotusta haavoihin ja tulehduksiin.

Mikä ihmeen Manuka-hunaja?

Wedderspoon -brändin Manuka-hunaja on huipputerveellistä raakahunajaa, joka sisältää runsaasti antioksidantteja. Tätä hunajaa syntyy ainoastaan Uuden-Seelannin ja Australian alueella esiintyvän Manuka pensaan nektarista.  KFactor asteikko purkissa ilmoittaa, montako prosenttia hunajassa on vähintään siitepölystä Manukasta:

        KF12, 65%

        KF16, 75%

        KF22, 90%

Näytetään tulokset (16 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi