Kynttilät ja diffuuserit tuovat tilaan ihanaa tunnelmaa. Diffuusereilla on yhdessä eteeristen öljyjen kanssa käytettynä aromaterapeuttisia vaikutuksia. Kynttilät tuovat ihanan lisän esimerkiksi omaan rentoutushetkeen.

Diffuuseri kosteuttaa huoneilmaa ja tuo ihanat tuoksut kotiisi

Diffuuseri on sähkökäyttöinen laite, jota voi käyttää veden ja eteeristen öljyjen kanssa tuomaan tilaan esimerkiksi mielialaa rauhoittavaa tai piristävää tuoksua. Aromaterapeuttisen kokemuksen lisäksi laite myös kosteuttaa ilmaa, tehden siitä raikkaamman. Parempi ilmankosteus voi parantaa unenlaatua ja tehdä hyvää iholle sekä hengitysteille.

Vinkki: Kaikki eteeriset öljyt eivät sovi pienille lapsille tai lemmikeille nuuhkittavaksi, tarkastathan siis aina käyttämäsi öljyn sopivuuden tarvittaessa.

Tunnelmaa luovat luonnolliset kynttilät

Feel Good Storiesin ekologiset soijavahakynttilät sisältävät korkeataajuisesti värähteleviä uniikkeja kristalleja ja huumaavan tuoksuisia eteerisiä öljyjä. Täydellinen lahjaidea kynttilöiden ystävälle!

Mulieres -sarjan kynttilät ovat käsintehtyjä ekologisia ja myrkyttömiä rypsivahakynttilöitä.

Scentered -brändin 100% luonnolliset tuoksukynttilät on tehty luonnollisista eettisesti hankituista vahoista. Nämä kynttilät palavat puhtaasti ja tuoksuvat luonnollisilta.

Yhteensä 27 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi