Riittävä päivittäinen vedenjuonti on tärkeää, hörpi vettä omasta kestopullosta pitkin päivää ja takaa riittävä nesteytys! Myös lämpimien juomien nauttiminen omasta kestokupista on ympäristöystävällisempää kuin kertakäyttöisten astioiden käyttö. Tiesitkö, että teräksisessä pullossa ja kupissa pidät juomasi erityisen hyvin niin kylmänä kuin lämpimänä? Täältä löydät ekologiset, uudelleen käytettävät juomapullot, termosastiat, kupit ja pillit, joiden avulla vähennät syntyvää muovijätteen määrää.

Ekologiset ja laadukkaat kestopullot ja -astiat

Tyylikkäät AYA&IDA -tuotteet ovat tanskalaista designia. Teräksiset pullot sopivat niin kylmille kuin kuumille juomille. Termosmukeissa on tiukasti istuva kansi, joka ei vuoda. Valikoimassa myös termosastiat ruoalle.

Tutustu Ecostrawz -brändin ekologisiin juomapilleihin, joista löytyy vaihtoehtoja sekä kylmille että kuumille juomille. Pillejä saatavana biohajoavana sekä konepesun kestävinä versioina.  

Ihanien ja tyylikkäiden Flaska -vesipullojen lasi on käsitelty TPS-menetelmällä, joka muuttaa veden rakennetta. Pulloissa on vuotamaton korkki.

Tutustu näihin ihanuuksiin ja muihin valikoimamme kestotuotteisiin ja tilaa omasi!

Yhteensä 37 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi