Kasvojen iho joutuu päivittäin alttiiksi erilaisille koetuksille ja kasvonaamio onkin ihana hemmotteleva lisä osaksi esimerkiksi viikoittaista kasvojenhoitorutiinia. Ota hetki omaa aikaa ja anna kasvonaamion tehdä ihmeitä ihollesi!

Kuinka valita itselle sopiva kasvonaamio?

Kasvonaamio valitaan oman ihotyypin ja käyttötarkoituksen mukaan. Mieti naamiota valitessa, onko tarkoitus esimerkiksi syväpuhdistaa, kosteuttaa, rauhoittaa vai kenties kiinteyttää kasvojen ihoa. Oma ihotyyppi vaikuttaa myös siihen, kuinka usein naamio kannattaa levittää kasvoille. Keskimäärin naamioita käytetään 1-2 kertaa viikossa. Meiltä löydät vaihtoehdot eri ihotyypeille, kuten sekaiholle, herkälle iholle, kuivalle iholle ja normaalille iholle.

Ihoa hellivät luonnonkosmeettiset kasvonaamiot

Valitsemme tuotteiksi aina mahdollisimman luonnollisia ja hellävaraisia tuotteita, jotka ovat hyväksi niin käyttäjälleen kuin luonnolle. Valikoimamme naamioista et löydä ainakaan ftalaatteja tai muita hormonihäiriköitä, parabeeneja, petrokemian sivutuotteita tai ympäristöön liukenemattomia silikoneja.

Suursuosion saavuttaneet Esse -brändin luomusertifioidut hoitolatason kasvonaamiot sisältävät probioottisia ainesosia, jotka muuttavat ihon mikrobipopulaation suotuisaksi. Terve mikrobipopulaatio auttaa ihoa suojautumaan taudinaiheuttajilta, tukemaan aineenvaihduntaa ja pitämään yllä sopivaa pH-tasapainoa.

Trendikkään Evolve -sarjan naamiot ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja sopivat kaikille ihotyypeille. Kokeile kuorivaa hedelmähapponaamiota, kun haluat virkistää väsyneen ihon tai kirkastavaa naamiota, joka elvyttää, pehmentää ja suojaa ihoa.

Katso myös suositut Novexpert-naamiot

Näytetään tulokset (14 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi