Solusuolat, joista käytetään myös nimeä elämänsuolat ovat terveille soluille hyviä rakennusaineita, joiden tehtävä on tasapainottaa solujen mineraalipuutosta. Valikoimastamme löydät kaikki kaksitoista lääkäri Schüsslerin kehittämää solusuolaa, jotka sopivat käytettäväksi koko perheelle.

Mitä solusuolat ovat ja mihin niitä käytetään?

Lääkäri Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) kehitti hoitomenetelmän, jossa käytetään kahtatoista eri mineraalia eli solusuolaa, jotka ovat kehomme solujen tuttuja rakenneaineita. Näitä kivennäisaineita ovat muun muassa kalsium, kalium, natrium, magnesium, fluori, fosfori, kloori, rikki, pii ja rauta. Solusuolojen valmistus tapahtuu puhtaista luonnontuotteista homeopaattisen menetelmän mukaisesti hiertäen. 

Ihmisen elimistö koostuu kymmenistä miljardeista soluista ja terveet solut ovat edellytys terveelle elimistölle. Soluterveys on siis oleellinen osa kokonaisvaltaisen hyvinvointimme kannalta. Solutasolla vallitseva kivennäisaineiden epätasapaino tai puutos aiheuttaa erilaisia oireita ja jopa sairauksia, joihin voimme vaikuttaa tasapainottamalla niitä solusuolojen avulla.

Solusuoloja käytetään terveellisen ja monipuolisen ruokavalion lisänä tukemaan niin lasten kuin aikuisten solujen terveyttä. Ne sopivat itsehoitoon terveyden ja vastustuskyvyn ylläpitämiseen sekä akuutteihin ja kroonisiin vaivoihin. Valmisteita voi käyttää turvallisesti yhdessä esimerkiksi lääkkeiden ja ravintolisien ohella ilman vaaraa yliannostuksesta.

 Schüsslerin solusuolat:

Kiinnostuitko? Lue lisää aiheesta blogista!

Näytetään tulokset (12 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi