Helios Homeopathic Pharmacyn käyttämiin kantaliuoksiin käytettävät kasvit kerätään villeinä niiden luonnollisilta kasvualueiltaan tai tuotetaan paikallisilla luomuviljelijöillä. Epäorgaaniset materiaalit valmistetaan puhtaasta alkuaineesta. Helioksen yksittäisten lääkeaineiden potensointi on homeopatian ideologiaan sitoutuneen henkilökunnan käsissä, useimmat heistä itse vastaanottoa pitäviä homeopaatteja. Käsin potensointi tapahtuu aina vahvuuteen C200 asti. Homeopatia on luonnollinen, hellävarainen ja tehokas lääkejärjestelmä, joka toimii periaatteella "samanlainen parantaa samanlaisen". Homeopatia kohtelee jokaista henkilöä ainutlaatuisena yksilönä, ja sen tarkoitus on stimuloida ihmisen omaa, parantavaa kykyä.

Helioksen perustivat John Morgan ja neljä innokasta, intohimoista homeopatian opiskelijaa. Heidän kunnianhimoinen tavoitteensa oli luoda voimakkaita, tarkkoja, perusteellisia ja tehokkaita homeopaattisia valmisteita helpottaakseen ihmisten kärsimystä.

Nyt, yli kolme vuosikymmentä myöhemmin, Helios työllistää kuusikymmentä omistautunutta työntekijää. Helioksen lääkepankissa on yli 3500 homeopaattista.

Yhteensä 376 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi