Kasvovesistä on moneksi! Laadukkailla tuotteillamme paitsi viimeistelet kasvojen puhdistuksen, myös hoidat ihoasi. Täältä löydät tarkkaan valikoidut tuotteet, jotka sisältävät lukuisia ravitsevia ainesosia ja ovat iholle hellävaraisia. Älä unohda hankkia tätä kasvojenhoidon kulmakiveä osaksi päivittäistä ihonhoitorutiiniasi!

Kasvoveden käyttö

Kasvovettä voi käyttää kasvoille aamuin illoin. Suihkuta tai levitä tuote puhtaalle iholle ja lisää tämän jälkeen haluamasi kosteuttava tuote päälle. Valitse sopiva kasvovesi ihotyyppisi mukaan. Meiltä löydät vaihtoehdot esimerkiksi rasvaiselle, epäpuhtaalle, herkälle, normaalille ja ikääntyvälle iholle.

Kosteuttava kasvovesi kuivalle iholle

Lukuisten eri sääolosuhteiden ja vuodenaikojen vaihtelun seurauksena sekä ympäristön saasteiden ja kemikaalien vuoksi, iho on päivittäin kovalla koetuksella. Monet etsivät tuotteita etenkin talvipakkasilla kuivan ihon tarpeisiin. Valikoimastamme löydät useita kuivalle iholle sopivia kasvovesiä. Kokeile esimerkiksi suosittuja ja käteviä Esse -brändin probioottisia kasvovesisuihkeita, jotka tukevat ihon mikrobiomin tasapainoa tai Novexpertin suihkeita, jotka helpottavat herkän ihon punoitusta.

Näytetään tulokset (14 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi