Planet Paleo valmistaa eettisesti tuotettuja, korkealaatuisia kollageenivalmisteita. Planet Paleo on ottanut paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittänyt ne 2000-luvulle istuviksi. Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli pilkottuja valmiiksi, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia.

Planet Paleon perusti ravitsemusterapeutti ja naturopaatti Ben Shouler. Hän on työskennellyt kouluttajana useissa johtavissa luotaistuoteyrityksissä, ja hänellä on vahva käsitys ravitsemuksen ja rohdosvalmisteiden monimutkaisesta dynamiikasta. Opiskeltuaan intohimoisesti naturopaattisten lääkkeiden tieteellisempää puolta, hän oli myös kiinnostunut muinaisesta lääkinnästä ja energisemmästä lähestymistavasta perinteiseen lääketieteeseen. Planet Paleo perustettiin nämä kaksi lähestymistapaa mielessä pitäen.

”Halusin luoda tuotemerkin, joka vie paleon seuraavalle tasolle. Brändin, joka opastaa ihmisiä parhaisiin periaatteisiin ja jättää samalla tilaa evoluutiolle. ”- Perustaja Ben Shouler.

Näytetään tulokset (15 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi