Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauhe 210 g

41,95

  • Eettinen ja korkealaatuinen kollageenijauhe
  • Aktiiviseen elämäntyyliin
  • Sisältää rustoa ja sidekudoksia tukevia ravintoaineita

Varasto loppu

GMO-vapaa
Luonnollinen
Maidoton

Tuotekuvaus

Planet Paleo Active Collagen on ainutlaatuinen, laadukas ja eettinen kollageenijauhesekoitus aktiiviseen elämäntyyliin. Jauhesekoitus sisältää kollageenin lisäksi mm. suosittua Boswelliaa, joka tukee nivelten toimivuutta.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta. Kollageeni vaikuttaa myös ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen, joten sitä kannattaa alkaa nauttia hyvissä ajoin.

Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauhe on elimistölle valmiiksi otollisessa muodossa

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.

Tiedätkö jo, mitä eroa on erilaisilla kollageenivalmisteilla: kollageenijauheilla ja luuliemijauheilla?

Lue aiheesta blogista: Luuliemi ja kollageeni, mikä niiden ero on?

Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauheen pääasialliset hyödyt

  • Sisältää rustoa ja sidekudoksia tukevia ravintoaineita, kuten mangaania, joka edistää sidekudosten normaalia toimintaa. Myös glukosamiini, celadriini ja MSM auttavat pysymään aktiivisena ympäri vuoden.
  • Runsaasti antioksidantteja sisältävällä kurkumalla on voimakas anti-inflammatorinen eli tulehdusta vähentävä vaikutus. 
  • Boswellia on yrttikasvi, jota on käytetty jo tuhansia vuosia ylläpitämään nivelten toimivuutta. Tuote sisältää myös muita nivelten suosikkeja, kuten C-vitamiinipitoista ruusunmarjaa sekä tulehdusta laskevaa inkivääriä.

Huomioi tämä Planet Paleo Active Collagen -valmistetta käyttäessäsi

Sisältää noin 35 annosta.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin tai terapeutin ohjeesta.

Löydät Planet Paleo -valikoimastamme kollageenijauheiden lisäksi luuliemijauheet. Myös luuliemijauheet sisältävät kollageenia, mutta kyseessä on täysin kaksi erilaista tuotetta, jotka on tarkoitettu eri tarkoituksiin.

Lue lisää kollageeni- ja luuliemijauheiden eroista blogista:

Luuliemi ja kollageeni, mikä niiden ero on? 

Säilytys:

Kuivassa ja auringolta suojassa. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Kierrätys:

Purkki muovinkeräykseen

Planet Paleo

Planet Paleo hyödyntää paleo-ruokavalion parhaita periaatteita ja onkin päivittänyt ne entistä ehommiksi, 2000-luvulle istuviksi. Eettisesti tuotetut Planet Paleo kollageeni- ja luuliemivalmisteet ovat korkealaatuisia, maistuvia ja kaikin puolin mukavia käyttää. 

Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. 

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset kollageenipeptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. 

Tutustu lisää Planet Paleoon:

Planet Paleo ꟾ Home of Premium Collagen Supplements

Seuraa Planet Paleo -brändiä sosiaalisessa mediassa:

Planet Paleo Finland

Planet Paleo | Facebook

Planet Paleo (@planetpaleo) • Instagram-kuvat ja -videot

Hydrolysoitu kollageeni (naudan), glukosamiinihydrokloridi, celadriini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), boswellia, inkivääri, C-vitamiini, ruusunmarja, kurkuma, mangaaniglysinaatti, natriummolybdaatti, luonnollinen appelsiiniaromi, ksylitoli.

1,5 mittaa sekoitetaan 200 ml vettä ja juodaan joko erillään aterioinnista tai aterioinnin yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää.

Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin tai terapeutin ohjeesta.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja.

Primal Blend:
Kollageeni (naudan) 3250mg
Boswellia Resin 100mg
Inkiväärinjuuri 100mg
Ruusunmarja 100mg
Kurkumanjuuri 50mg
Glukosamiini 1000mg
Celadrin 200mg

Co-Active Formula:
Glukosamiini 1000mg
Celadriini 200mg
MSM 200mg
C-vitamiini 100mg (125% VSV)
Mangaani 5mg (250% VSV)
Molybdeeni 100mcg (200% VSV)

Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskuntaYksikköhinta 199.76Paino 0.29kg

Arvioi tuote “Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauhe 210 g” ensimmäisenä

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

PUR:in henkilökunta suosittelee

Urheilijan paras kaveri! Kollageeni, MSM ja glukosamiini pitävät nivelet notkeina.

Ehkä joku kysymys vielä jäi?

Täältä löydät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää tuotteistamme tai mikäli et löydä tarvitsemaasi tietoa, kysy lisää.

Varaa konsultaatio Kysy

Tiesitkö tämän brändistä?

Planet Paleo valmistaa eettisesti tuotettuja, korkealaatuisia kollageenivalmisteita. Planet Paleo on ottanut paleo-ruokavalion parhaat periaatteet ja päivittänyt ne 2000-luvulle istuviksi. Naturopaatti Ben Shoulerin kehittämissä tuotteissa yhdistyvät perinteinen esi-isiemme ruokavalio sekä tämän päivän tieteellinen ymmärrys kehomme ravitsemustarpeista. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen lehmän tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin. Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli pilkottuja valmiiksi, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa. Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia.

Planet Paleo Active Collagen -kollageenijauhe 210 g

41,95

Varasto loppu