Liikunnallisen elämäntyylin tiedetään edistävän terveyttä ja pitkäikäisyyttä. Sekä voimaharjoittelu että kestävyysliikunta ovat hyviä keinoja kasvattaa suorituskykyä ja huolehtia arjen jaksamisesta. Fitness-buumin myötä myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja urheilulisäravinteet yhdistävä tuotekategoria on kasvanut. Olemme kuratoineet tälle osastolle parhaimmat valmisteet tukemaan liikkujan hyvinvointia kokonaisvaltaisesti palautumisesta nesteytykseen, uneen, immuniteettiin ja kehon ja mielen tasapainoon. Valikoimastamme löydät myös monipuolisesti valmisteita tukemaan nivelterveyttä.

Liikunnallinen elämäntyyli edistää terveyttä ja pitkää ikää

Koskaan ei ole liian myöhäistä lisätä liikuntaa elämään! Se edistää tutkitusti terveyttä ja hyvinvointia. Oli valintasi sitten kestävyyslaji tai voimaharjoittelu, löydät valikoimastamme laajan valikoiman tuotteita parantamaan suorituskykyä ja tukemaan palautumista ja kokonaisvaltaista hyvää oloa. Tutustu esimerkiksi Motion Nutritionin suorituskykyä tukeviin tuotteisiin, nestetasapainoa tukeviin elektrolyytteihin Kikiltä ja Puhdistamolta sekä suosituimpiin magnesium-valmisteisiimme.

 

Luonnolliset tuotteet nivelten tueksi

Nivelrusto muodostuu suurimmaksi osaksi kollageenista, joten luonnollisista kollageenivalmisteista saattaa olla apua nivelten kunnon ylläpidossa. Nivelet pitävät myös luuliemistä, MSM valmisteista ja erilaisista ulkoisesti käytettävistä voiteista. Mikäli nivelet ovat rasittuneet enemmän, kokeile kehon tulehdusreaktioita hillitsevää kurkumaa. Jos nivel kipeytyy liikuntasuorituksesta, voi ensiapuna kokeilla kylmähoitoa treenin jälkeen.

Nivelet ja liikunta

Säännöllinen liikunta auttaa nivelten rustoa säilymään terveenä ja voi jopa vahvistaa sitä. Pyöräily, uinti ja muu kestävyysliikunta ovat paras valinta nivelille, sillä ne lisäävät kestävyyttä ja ylläpitävät liikkuvuutta ilman liikaa kuormitusta. Myös liian vähäinen kuormitus on haitaksi, sillä tämä aiheuttaa nivelruston surkastumista ja pehmenemistä. Kiinnitä huomiota myös niveliä ympäröivien lihasten vahvistamiseen. Liikunnan aikana kannattaa nauttia kehon nesteytystä ylläpitäviä elektrolyyttejä ja suorituksen jälkeen jäykät lihakset kaipaavat magnesiumia.

Yhteensä 72 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi