Arkeen ja juhlaan sopivat luonnonmukaisista raaka-aineista valmistetut huulimeikit saavat hymysi hehkumaan! Tutustu valikoimamme laadukkaisiin huulipuniin.

Korosta huuliasi huulipunalla

Huoliteltu huulimeikki viimeistelee tyylin ja antaa kasvoille lisää väriä sekä ilmettä. Meiltä löydät laajan valikoiman luonnonkosmetiikan huulipunia klassikkosävyissä. Tummista sävyistä saat näyttävän juhlameikin ja neutraalimmat sävyt sopivat erinomaisesti arkeen. 

Valikoima

Valikoimastamme löydät luonnolliset ranskalaisen ALL TIGERS -luonnonkosmetiikkasarjan nestemäiset, vegaaniset ja suudelman kestävät huulipunat. Runsaspigmenttinen huulipunasarja on maskeeraajien ylistämä. Koostumus on mattapunan ja kiiltopunan välimuoto, joka ei kuivata huulia. Brändi lahjoittaa osan myyntituloista luonnonsuojelulle sekä uhanalaisten tiikerien suojeluun.

RMS Beauty -brändin luonnonmukaisissa ja runsaspigmenttisissä huulipunissa on kosteuttava sekä antioksidanttinen koostumus. Meikkiartistina lukuisille kuuluisille brändeille työskennellyt Rose-Marie Swift kehitteli tuotesarjan huomattuaan, kuinka paljon synteettisestä kosmetiikasta kulkeutuu haitallisia metalleja kehoon. Hän halusi luoda täysin luonnollisen ja turvallisen meikkituotesarjan, jonka tuotteisiin on lisätty vain hieman mineraalipigmenttejä.

Näytetään tulokset (24 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi