Aurinko lämmittää, piristää mieltä ja auttaa kehoamme tuottamaan tärkeää D-vitamiinia. On kuitenkin tärkeää muistaa suojautua hyvin liialta UV-säteilyltä. Tutustu tästä luonnollisiin ja laadukkaisiin aurinkotuotteisiin, joiden avulla nautit auringosta turvallisemmin ja hoidat ihoa myös auringonoton jälkeen.

Luonnolliset aurinkotuotteet ihosi hyvinvointiin

Olemme valinneet valikoimaamme luonnollisia ja ihollesi turvallisia aurinkotuotteita, joiden avulla suojaat ihosi auringolta tai hoidat ihoa auringossa olon jälkeen.

ODYSKIN -sarjasta löydät herkullisen tuoksuiset aurinkosuojavoiteet muovittomissa ja ekologisissa pakkauksissa. Ne on valmistettu yksinomaan mineraalisuodattimista ja luonnollisista ainesosista. Tuotteet ovat Cosmos Organic sertifioituja, kemikaalittomia sekä vegaanisia.

4 People Who Care -sarjan ekologisiin kartonkituubeihin pakatut aurinkovoidepuikot ovat 100% luonnollisia, muovittomia, NaTrue -sertifioituja ja koralliystävällisiä.

ALGA MARIS -brändin aurinkosuojien valikoimasta löydät valikoiman aurinkovoiteita niin keholle kuin kasvoille. Valikoimasta löydät myös After Sun-emulsion rauhoittamaan ja hoitamaan ihoa auringonoton jälkeen. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat kaikin tavoin ihoystävällisiä.

Suojakertoimen valinta

Suojakerroin kertoo karkeasti sen, kuinka monta kertaa kauemmin auringossa voi olla aurinkovoiteen kanssa, kuin ilman voidetta. Oikean suojakertoimen valintaan vaikuttaa sekä voiteen käyttäjän henkilökohtainen auringonsietokyky sekä UV-säteilyn voimakkuus. Mitä vaaleampi iho on, sitä helpommin se yleensä palaa auringossa. Jos olet epävarma suojakertoimen valinnassa, kannattaa valita mieluummin liian korkea kuin liian matala kerroin.

Lue lisää auringolta suojautumisesta blogista:
Taklaa auringon haitat ja nauti sen hyödyistä turvallisesti

Näytetään tulokset (15 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi