Evolve Organic Beauty on tehokas ja toimiva luonnonkosmetiikkasarja, joka hemmottelee kaikkia aistejasi.
Evolven luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Evolve iho-, vartalo- ja hiustuotteet koostuvat luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki Evolve luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole koskaan testattu eläinkokeilla.
Evolven valikoimasta löydät innovatiivisia ja tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita. Sarjan Best Seller on Hyaluronihapposeerumi, joka on voittanut useita palkintoja parhaana kosmetiikkatuotteena.

Brändin perustaja Laura Rudoe uskoo, että on tärkeää ravita kehoa luonnollisesti terveellisellä ruualla, mutta yhtä tärkeää on ravita myös ihoa aidosti hoitavilla luomutuotteilla. “Perustin Evolven vuonna 2009 omien terveellisten elintapojeni innoittamana. Evolve on suunniteltu auttamaan ihmisiä ottamaan ensimmäisiä askeleita kohti terveellisempää ja vihreämpää elämää. Olen aina pitänyt luonnollisuutta, luomuruokia sekä luonnonkosmetiikkaa hyödyllisinä, ja ne auttoivat minua omalla matkallani kohti kauniimpaa ja terveempää ihoa.”

Näytetään tulokset (17 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi