Hiusnaamiot ovat hiusten tehohoitoa parhaimmillaan ja ne hoitavat hiuksia tehden niistä eloisammat ja terveemmät jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Tutustu valikoimamme luonnollisiin hiusnaamioihin ja ihastuta hyvin hoidetuilla hiuksillasi!

Miten valita sopiva hiusnaamio?

Kuten muutkin hiustenhoitotuotteet, kannattaa myös hiusnaamio valita oman hiuslaadun ja hiusten kunnon mukaan. Kuiva hius tarvitsee kosteutusta ja paljon käsitellyt hiukset saattavat hyötyä enemmän hiusten rakennetta paikkaavasta naamiosta.

Miten hiusnaamiota käytetään?

Hiusnaamion käyttö riippuu käytetystä naamiosta. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi kerran viikossa vähän samaan tapaan kuin käyttäisi vaikka kasvonaamiota.

Valikoimastamme löytyvä Gyada Cosmeticsin kangasnaamio vedetään hiustenpesun jälkeen pyyhekuivien hiusten päälle. Myssy suljetaan hyvin, hierotaan tuotetta hellävaraisesti hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 15 minuuttia. Tämän jälkeen hiukset pestään normaalisti.

Purkista suoraan hiuksiin käsin hierottava hiusnaamio kannattaa levittää vain pituuksiin ja kammata hiukset sitten läpi harvapiikkisellä kammalla, jota tuote levittyy huolellisesti joka puolelle. Noudata aina pakkauksen ohjeita, sillä naamioita voidaan käyttää hieman eri tavoin tuotteesta riippuen.

Näytetään tulokset (4 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi