Täältä löydät vegaaniset, sertifioidut ja eläinkokeettomat luonnonkosmetiikan muotoilutuotteet ja kuivashampoot. Anna hiuksillesi voimaa, kiiltoa ja volyymia luonnollisesti!

Luonnolliset muotoilutuotteet ja kuivashampoot

Valikoimastamme löydät luonnollisia hiustuotteita, jotka sisältävät runsaasti hiuksia helliviä ja ravitsevia ainesosia. Esimerkiksi spirulinaa sisältävässä muotoiluvoiteessa on paljon vitamiineja, aminohappoja ja mineraalisuoloja sekä uudistavia kauran, ginsengin ja kortteen uutteita. Kuivashampoissa puolestaan on käytetty mineraalipigmenttejä, riisitärkkelystä, maissitärkkelystä ja kaoliinia, jotka auttavat imemään ylimääräisen talin. B5-vitamiini tuotteissa edistää hiusten kasvua.

Kuivashampoot toimivat hiusten puhdistukseen ja raikastukseen vesipesujen välillä ja niitä voi käyttää myös muotoilutuotteena. Käyttämällä kuivashampoota, annat hiuksillesi enemmän pitoa ja volyymia. Valikoimasta löydät sopivat tuotteet niin tummille kuin vaaleille hiuksille.

Kiharat saat kuriin erityisesti kiharoille hiuksille suunnitelluilla muotoilutuotteilla! Muotoilun lisäksi kiharien hiusten voide ravitsee, kosteuttaa ja suojaa hiuksia sekä estää niiden pörröisyyttä. Tutustu myös herkälle päänahalle suunnattuihin tuotteisiin sekä ja tuuheuttaviin tuotteisiin.

Valikoima

Gyada Cosmetics -brändi on italialainen, vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikkavalmistaja, jonka missiona on tarjota korkealaatuista kosmetiikkaa vain luonnonmukaisia reseptejä käyttäen. Tuotteet ovat AIAB-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja sopivat myös nikkeliallergisille.

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi