Ayurveda on tuhansia vuosia vanha intialainen terveysoppi, jonka tavoitteena on kehon, mielen sekä tietoisuuden tasapaino ja tätä kautta kokonaisvaltaisen terveyden lisääminen. Ayurveda on myös elämäntapa, joka ulottuu kehotyypille sopivasta ruokavaliosta ja vuorokausirytmistä aina ihonhoitoon sekä suoliston hyvinvointiin asti.

Mitä ayurveda on?

Ayurveda tarkoittaa ”elämänviisautta”. Opin mukaan tavoiteltu kehon, mielen ja tietoisuuden tasapaino voidaan saavuttaa noudattamalla omalle keholle sopivaa ruokavaliota, vuorokausirytmiä ja liikuntarutiinia. Ihmiset voidaan ayurvedan oppien mukaisesti jakaa kolmeen eri kehotyyppiin eli doshaan, jotka ovat vata, pitta ja kapha. Oman kehotyypin tunnistaminen on ayurvedassa olennaista, jotta osaa valita juuri itselleen sopivia ruokia ja rutiineja terveyden ylläpitämiseksi. Meissä jokaisessa on kaikkia kolmea doshaa, mutta usein yksi tai kaksi näistä ovat hallitsevia.

Laadukkaat ja luonnolliset ayurvedatuotteet holistisen terveyden tueksi

Tuotevalikoimamme sisältää laajasti erilaisia ayurvedisia valmisteita aina elintarvikkeista kauneudenhoitotuotteisiin. Täältä löydät esimerkiksi

Maharishi Ayurveda -tuotteet, joissa ikivanha perinnetieto on sovellettu länsimaiselle ihmiselle sopivaksi ja nykyajan vaatimuksia vastaavaksi. Näistä tuotteista on moneksi, tasapainota eri doshia yrttivalmisteilla tai kokeile esimerkiksi ayurvedista hammastahnaa! Tutustu myös suosittuihin Triphala -ravintolisiin, jotka tukevat suoliston ja ruoansulatuksen toimintaa ja sopivat päivittäiseen käyttöön.

Cosmoveda -tuotesarjasta löydät muun muassa mausteita, öljyjä ja eri teelaatuja. Ota tältä merkiltä testiin myös kielenkaavin, jonka avulla poistat kielen päältä yön aikana kertyneitä kuona-aineita ja parannat suuterveyttä.

Dafna’s valmistaa ylellistä ayurvedaan pohjautuvaa luonnonkosmetiikkaa, jonka teho pohjautuu luonollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Nämä tuotteet ovat paljon enemmän kuin kosmetiikkaa; jokainen tuote on rituaali, tunne ja todellinen hyvinvointikokemus sisäisesti sekä ulkoisesti.

Tutustu näihin sekä lukuisiin muihin ayurvedisiin tuotteisiin ja tilaa omaan kehotyyppiisi sopivat terveytesi tasapainottajat! 

Lue lisää blogista!

Yhteensä 95 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi