Funktionaalisten sienten avulla voidaan tasapainottaa ja vahvistaa kehon toimintoja kuten kohentaa mielialaa, tukea immuunipuolustusta tai parantaa keskittymiskykyä. Tutustu laadukkaisiin sienivalmisteisiin ja tue kokonaisvaltaista terveyttä tilaamalla omasi!

Funktionaaliset sienilajikkeet

Reishi eli lakkakääpä on eniten tutkittu yksittäinen rohdoskasvi. Sillä on tasapainottava vaikutus kehon toimintoihin ja se on siksi erinomainen tuki kiireiseen elämäntyyliin ja stressiin. Reishin on todettu myös tukevan immuunipuolustusta.

Lion’s mane eli siiliorakas on Japanissa arvostettu sienilajike ja sillä sanotaan olevan mielialaa kohottavia ja keskittymiskykyä parantavia vaikutuksia. Se on täydellinen tuki opiskeluun tai työntekoon, sillä tutkimusten mukaan se stimuloi aivoperäistä hermokasvutekijää.

Lue lisää Lion’s Manesta blogista.

Cordyceps eli Keisarin sieni tai kiinanloisikka kasvatetaan matalissa lämpötiloissa vähähappisissa olosuhteissa. Kasvualustana toimii luomuhirssi, jotta saadaan maksimaalisen paljon proteiinia ja beetaglukaania.

Chaga eli pakurikääpä lievittää perinnelääketieteen mukaan tulehduksia ja rauhoittaa ylikierroksilla käyvää kehoa. Lisäksi se saattaa parantaa vastustuskykyä.

Shiitake eli siitake on Japanissa arvostettu sienilaji sen lääkinnällisten ominaisuuksien vuoksi. Lajiketta käytetään yleisesti Aasiassa tukemaan diabeteksen hoitoa ja pitämään kolesteroliarvot kurissa.

Maitake eli koppelokääpä omaa runsaasti hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, mutta on arvostettu myös makunsa ja ravitsemuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi.

Suomen laajin valikoima funktionaalisia sieniä

Mushrooms 4 Life tekee luomusertifioituja funktionaalisia sienivalmisteita. Tuotteet on kehittänyt arvostettu sieniasiantuntija Martin Powell. Valmisteet sisältävät maksimaalisen määrän ravinteita ja ne ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa.

Living Nutrition fermentoidut sienet: Fermentointi muuntaa sienen tärkeimmät yhdisteet hyvin imeytyvään, bioaktiiviseen muotoon. Samalla sienten hyödyllisten ravintoaineiden määrä kohoaa.

Together Health käsittelee luomusertifioidut sienet huolellisesti ja varmistaa että arvokkaat yhdisteet pysyvät tehokkaina. Jokainen erä testataan, jotta voidaan taata luvattu määrä aktiivisia yhdisteitä.

KÄÄPÄ Health on suomalainen brändi, jonka tuotteille ominaista on turvallisuus ja ekologisuus. Sienet kasvatetaan Suomen luonnossa ja kaikki raaka-aineet ovat tarkasti jäljitettävissä.

Shroomwell on tuonut sienivalmisteet tehokkaisiin helposti nautittaviin suihke- ja eliksiiri muotoihin.

Yhteensä 39 tuotetta

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi