Silmänympärysiho on ohutta ja kaipaa siksi erityiset tuotteet, joilla hoitaa ihoa hellävaraisesti ja tehokkaasti. Tutustu valikoimamme luonnollisiin ja sertifioituihin silmänympärysihon hoitotuotteisiin, jotka saavat katseesi kirkastumaan.

Mitä hyötyä silmänympärysvoiteen käytöstä on?

Silmänympärysvoiteet vaikuttavat silmiä ympäröivään herkkään ja ohueen ihoon monella tavalla. Niiden tehtävä on muun muassa vähentää väsymyksen merkkejä, kosteuttaa, kirkastaa tummia silmänalusia ja silottaa ryppyjä. Voiteen avulla voidaan myös laskea turvotusta ja luoda iholle virkistävä vaikutus. Monet silmänympärysvoiteet sisältävät hyaluronihappoa, joka tunnetaan kyvystään sitoa jopa tuhatkertaisesti oman painonsa verran vettä. Tämä ominaisuus luo siitä näin ollen erinomaisen tehokkaan komponentin ihon kosteuttamiseen. Silmänympärysvoidetta kannattaa käyttää aamuin illoin. 

Vinkki: Säilytä tuote jääkaapissa, jolloin käyttökokemus on erityisen virkistävä!

Miten valita itselle sopiva silmänympärysvoide?

Silmänympärysvoiteen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota vallitsevaan vuodenaikaan. Kesällä iho tarvitsee aurinkosuojaa ja kosteutta, jolloin kevyt tuote yleensä riittää, kun taas talvella myös herkkä silmänympärysiho voi kaivata ekstrakosteutusta ja suojaa. Myös vuorokaudenajalla on väliä; päivävoiteet voivat sisältää valoa heijastavia ominaisuuksia. Myös ikä vaikuttaa oikean tuotteen valintaan, esimerkiksi parikymppinen ei tarvitse vielä anti-age-tuotteita, vaan kevyempi vaihtoehto toimii nuorelle iholle paremmin. Tuotteiden ikäsuosituksia kannattaa siis noudattaa.

PUR-valikoimasta löydät esimerkiksi suositun Esse -sarjan probioottisen seerumin, joka kosteuttaa ja pehmentää herkkää ihoa hoitaen samalla pieniä juonteita. Trendikkään Evolve -brändin vegaaninen hyaluronihappoa sisältävä silmänympärysseerumi puolestaan sopii hyvin turvotuksen poistoon. Tutustu näihin ja muihin valikoimamme tuotteisiin ja tilaa omasi!

Näytetään tulokset (4 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi