Shroomwell yhdistää esi-isien viisauden nykytieteen kanssa - lopputuloksena syntyy tehokkaita ja toimivia funktionaalisista sienistä valmistettuja terveystuotteita. Funktionaaliset sienet kasvatetaan Shroomwellin sienitiloilla Virossa sekä Yhdysvalloissa. Sienet sisältävät rikkaita bioaktiivisia yhdisteitä ja ovat hyödyksi ihmisten terveydelle.

Shroomwell Innovation on maailman suurin lääkesienten tuottaja, joka omistaa 500 hehtaaria lääkesienten peltoviljelyaluetta Virossa ja USA:ssa. Etelä-Virossa Tõrvassa yhtiö aloitti yli 5 000 neliömetrin alueella lääkesienten sisäviljelyn. Ulko- ja sisäviljelyn yhteismäärien perusteella Viron vihreä kasvu on kaikkia globaaleja kilpailijoita edellä.
Keskitymme kahteen suureen alueeseen – ravintolisätuotteisiin ja lääkesienten vihreään innovaatioon. Terveystuotteiden valmistus on osa yrityksen DNA:ta, johon vihreä innovaatio lisätään erillisenä strategisena suuntana.
Sienet ovat ihmiskunnan seuraava suuri mahdollisuus, jonka potentiaalia on aliarvioitu vuosikymmeniä, mutta joka tieteen ja tekniikan tuella tekee tänä päivänä todellista läpimurtoa. Lääkesienten avulla voimme edistää useiden kriittisen pisteen saavuttaneiden alojen tulevaisuutta. Sienivetoinen vihreä innovaatio auttaa ihmisiä, luontoa ja ilmastoa. Shroomwell uskoo, että kaikki ongelmat voidaan ratkaista muutamalla sienellä.

Näytetään tulokset (7 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi