Aurinko lämmittää, piristää mieltä ja auttaa kehoamme tuottamaan tärkeää D-vitamiinia. Siinä piilee kuitenkin myös omat vaaransa ja siksi on tärkeää muistaa suojautua hyvin liialta UV-säteilyltä, joka voi altistaa pahimmillaan melanoomalle. Tutustu tästä luonnollisiin ja laadukkaisiin aurinkovoiteisiin, joiden avulla nautit auringosta turvallisemmin.

Luonnolliset aurinkovoiteet ihosi hyvinvointiin

Olemme valinneet valikoimaamme 100% luonnollisia ja ihollesi turvallisia aurinkovoiteita, jotka ovat loistava vaihtoehto synteettisille aurinkotuotteille. ALGA MARIS -brändin aurinkosuojien valikoimasta löydät sopivat tuotteet niin kasvoille, keholle kuin huulillekin. Sarjan laadukkaat tuotteet tarjoavat iholle mineraaleihin perustuvaa suojaa auringon haitallista säteilyä vastaan. Tuotevalikoimasta löytyy spray-, tuubi- ja puikkomallisia vaihtoehtoja eri suojakertoimilla sekä lapsille sopivia tuotteita. Kun haluat vähentää meikin määrää, löydät meiltä kasvoille tarkoitettuja sävyttäviä aurinkovoiteita eri sävyissä. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille ja ovat kaikin tavoin ihoystävällisiä.

Miten valita oikea suojakerroin?

Suojakerrointa merkitään usein kirjainyhdistelmällä SPF (Sun Protective Factor) ja se kertoo karkeasti sen, kuinka monta kertaa kauemmin auringossa voi olla aurinkovoiteen kanssa, kuin ilman voidetta. Iho muistaa ikuisesti UV-säteilyn vaikutukset ja juuri tämän takia ihon suojaaminen on niin tärkeää. Oikean suojakertoimen valintaan vaikuttaa sekä voiteen käyttäjän henkilökohtainen auringonsietokyky sekä UV-säteilyn voimakkuus. Mitä vaaleampi iho on, sitä helpommin se yleensä palaa auringossa. Jos olet epävarma suojakertoimen valinnassa, kannattaa aina valita mieluummin liian korkea kuin liian matala kerroin. Suomessa riittää vähäisempi kerroin kuin esimerkiksi etelänmatkalla.   

Lue lisää auringolta suojautumisesta blogista

Näytetään tulokset (24 kpl)

Tuotekategoria
Tuotemerkki
Terveystavoite
Hiustyyppi
Homeopatia potenssi
Ihotyyppi
Kosmetiikkatrendit
Ominaisuudet
Sertifiointi